U SUSRET NAJBRŽEM LJETU

Najbolji sportisti današnjice na jednom mjestu: Počinje nova NIKE kampanja 'So Fast'

Sport03.07.15, 11:00h

Najbolji sportisti današnjice na jednom mjestu: Počinje nova NIKE kampanja 'So Fast'
Nike „So Fast“ kampanja, baš kao i Nike Zoom Air tehnologija, odnose se na brzinu u sportu, bez obrzira o kojem sportu je riječ: kretanje po teniskom terenu, brzo zakucavanje u košarci, atletske discipline ili savladavanje protivničkih igrača u fudbalu

Najbrže ljeto će početi sa novom Nike kampanjom koja nosi simboličan naziv „So Fast“, koja okuplja najbolje i najuspješnije sportiste današnjice koji znaju šta znači istinska posvečenost i motivisanost, a među kojima su: NBA zvijezda Kobe Bryant, svjetska šampionka u tenisu, Serena Williams, jedan od najbržih ljudi na svijetu Michael Johnson, ali i mnogi drugi uspješni sportisti.


Nike „So Fast“ kampanja, baš kao i Nike Zoom Air tehnologija, odnose se na brzinu u sportu, bez obrzira o kojem sportu je riječ: kretanje po teniskom terenu, brzo zakucavanje u košarci, atletske discipline ili savladavanje protivničkih igrača u fudbalu.


Cilj ove kampanje, koja je na globalnom nivou je promovisati značaj trčanja i inspirisati ljude koji redovno trče, ali i one koji do sada nisu trčali, da počnu tako što će kroz Nike+Training Club (NTC) APP biti dodatno motivisani da istrče svoj najbrži kilometar.


Nike+Run Club treneri su razvili specijalni program u trajanju od 8 sedmica, koji svakom polazniku pružaju mogućnosti da napreduju i postanu brži i izdržljiviji. Ovaj program uključuje specijalno prilagođene vježbe, muziku koja podstiče motivaciju i savjete svjetskih stručnjaka kako biste zaista postigli svoju najbržu brzinu.


Nike+Training Club (NTC) APP ovog ljeta će biti usmjeren na postizanje brzine i izdržljivosti kroz kombinaciju raznih vježbi.

 

(DEPO PORTAL/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook