ZA SVAKOG PONEŠTO

Najpoznatiji bh. par živi kraljevski: Amra u Dubrovniku kupila haljinu, a Edin Džeko - kuću!

Showbizz02.07.15, 16:59h

Najpoznatiji bh. par živi kraljevski: Amra u Dubrovniku kupila haljinu, a Edin Džeko - kuću!
Edin Džeko poznati nogometaš Manchester City-a i reprezentativac BiH, kupio je kuću u Dubrovniku. Iako smo ga često naviknuli viđati u Dubrovniku gdje često dolazi na odmor kod prijatelja Emira Spahića, Lapađani sada imaju dodatni razlog da prate igru ovog nogometaša, novoga susjeda

 

Džeko je naime kupio veliku kuću s bazenom i pogledom na more, Grebene i Uvalu Sumratin na početku Ulice Petra Svačića koju je izgradio dubrovački arhitekt Stipe Pašalić. Za koji iznos, nije poznato, no ova vijest nam je potvrđena iz više izvora bliskih nogometašu.

 

Odmor u Dubrovniku sa djevojkom manekenkom Amrom Silajdžić, Džeko je očito iskoristio za finalizaciju kupoprodajnog ugovora za kuću, a slike s ljetovanja na kojima su u pozadini vide Grebeni, a vjerojatno je slikana s jedne od taraca njegove nove kuće podijelio je ovih dana i na društvenim mrežama. Edin Džeko i Amra Silajdžić odavno važe za najpopularniji, najljepši, ali i najintrigantniji par u BiH, a i lijepa Amra je odmor u Dubrovniku iskoristila za shopping. Kod dubrovačke dizajnerice Andree Zvono kupila je haljinu!

 

 

(jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook