Foto / Zabava pod vedrim nebom

Nasmijana lica na svakom koraku: Pogledajte najbolje trenutke sa ovogodišnjeg Mostar Summer Festa

Zabava02.07.15, 11:43h

Nasmijana lica na svakom koraku: Pogledajte najbolje trenutke sa ovogodišnjeg Mostar Summer Festa
Nakon što su prije par mjeseci organizatori Mostar Summer Festa objavili vijest o promjeni lokacije s dosadašnjeg SKC Kantarevac na plato Mostarskog sajma, mnogi su procijenili da je posjećenost ovogodišnjeg Festa upitna

 

No nakon dva sjajna festivalska dana pod otvorenim nebom na platou Mostarskog sajma, jasno je da je nova lokacija potpuni pogodak. 


„Kao jednu od najboljih stvari istaknuli bismo upravo novu lokaciju. Naime, plato na Mostarskom sajmu nam je uistinu dao slobodu da kreiramo Festivalsku zonu prema našim željama, a posjetitelji su tu kreativnost prepoznali!“, sa zadovoljstvom su istaknuli iz organizacijskog tima. Pored lokacije ističu da su ponosni na 5.000 ljudi koji su odlučili provesti jedan vikend na nešto drugačiji način, a među posjetiteljima su se našle i ekipe iz Španije, Kanade, Njemačke i zemalja iz regije, što uistinu doprinosi rastu Festivala. 


„Ove godine smo imali i najbogatiju Chill -out zonu do sada. Imali smo mnoštvo interaktivnih kornera u kojima su posjetitelji uživali i provodili vrijeme, a drago nam je da smo uspjeli postići da jedna osoba može uživati u energičnim nastupima naših izvođača bilo da je u prvom redu ispred bine, ili pak da se nalazi u Chill-out zoni, udobno smještena u naše ležaljke i lazy bagove“, dodali su iz organizacijskog tima, istaknuvši kako sve to ne bi bilo moguće da nije partnera koji ih prate iz godine u godinu. Sve njih kojima se od srca zahvaljuju na potpori, možete pronaći na službenoj stranici Festa na www.mostarsummerfest.com, a posebno ističu podršku  generalnog partnera tj, Estrella Damm piva te zlatnog pokrovitelja HT Eronet. 


„Ove godine smo imali deset sjajnih bendova, čiji su članovi godina u rasponu od 14 do 70 godina. Također, imali smo raznovrsnu publiku, a svima je zajedničko to da s Festa svi nose pozitivne utiske i dobru energiju. To je ono što smo i željeli postići. Da grad živi jednim novim ritmom za vrijeme održavanja Festivala, da naša oaza postane mjesto susreta dobrih ljudi. Ovogodišnji Fest nam je zbilja postavio ljestvicu visoko, koju ne sumnjamo da ćemo i naredne godine nadmašiti uz ovako sjajnu publiku, organiziran tim i drage volontere! Vidimo se dogodine i FEEL YR V:BE!“, zaključili su organizatori Mostar Summer Festa. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook