Vruće horoskopsko ljeto

Zvijezde spremaju brojne čarolije: Ovnove čeka nezaboravna romansa, Rakove poslovni napredak, a Škorpije...

Zabava01.07.15, 20:49h

Zvijezde spremaju brojne čarolije: Ovnove čeka nezaboravna romansa, Rakove poslovni napredak, a Škorpije...
Svi vole ljeto zbog brojnih opuštenih i sunčanih dana koje sa sobom nosi, a ponajviše godišnjeg odmora. Neki priželjkuju novu ljubav, neki više novaca, dobar provod, svako ima svoje želje. Saznajte šta su vam zvijezde namijenile ovog ljeta i uživajte

 

Ovan

 

Odnosi

Romantični ste i zavodljivi pa ćete se rado upuštati u flert. Pred samcima je nezaboravna ljetna avantura. Ovnovi koji ljetuju s partnerom i djecom, imat će aktivan i ispunjen raspored pa se neće uspjeti odmoriti, no trenuci s najmilijima bit će dragocjeni. 

Novac i obaveze

Razdražljivost i rastresenost loše će se odraziti na vaše rezultate pa ćete češće raditi pogreške i zaboravljati na obaveze. Pripazite na valjanost i ispravnost svih ugovora i dokumenata koje potpisujete.

Zdravlje i ljepota

Oslabljeni imunitet pogodovat će razvoju bolesti i viroza. Klonite se velikih vrućina ako imate problema s tlakom ili srcem.

 

Bik

 

Odnosi

Ovog mjeseca ćete mnogo izlaziti i putovati, a poznanstva koja uspostavite, na neki način obilježit će vaš život. U drugom dijelu mjeseca povećana je mogućnost ulaska u novu vezu, koja će imati potencijala da dugo potraje. 

Novac i obaveze

Zbog posla ćete često boraviti na terenu ili putovati, a kontakti koje tim putem steknete pokazat će se korisnima. Neki će pronaći posao koji će zahtijevati preseljenje, no prilika će biti suviše dobra da biste je propustili. 

Zdravlje i ljepota

Poradite na sebi i vratite se u kondiciju. Budite oprezni u prometu i izbjegavajte vožnju ako ste umorni ili pod utjecajem alkohola. 


Blizanci

 

Odnosi

Pred vama je mjesec izlazaka i uzbudljivih druženja. Odlično ćete se provoditi s društvom i uživati u putovanjima, a ako ste usamljeni, mogli biste spoznati značenje ljubavi na prvi pogled. 

Novac i obaveze

Previše ste rasipni i trošite kao da sutra ne postoji, što će osobito doći do izražaja kod onih koji su nekamo otputovali na odmor. Pokušajte staviti troškove pod kontrolu kako vas stanje na računu ne bi neugodno iznenadilo. 

Zdravlje i ljepota

Ako niste zadovoljni sobom i svojim izgledom, promjena frizure ili modernizacija garderobe vratit će vam poljuljano samopouzdanje. 

 

Rak

 

Odnosi

Vodit ćete glavnu riječ u intimnim odnosima i sukobljavati se sa svakim tko vam se suprotstavi. Neke će veze biti ugrožene vašom tvrdoglavošću, no krajem mjeseca uvidjet ćete važnost dobre komunikacije. 

Novac i obaveze

U poslovnim vodama ćete biti snalažljivi i uspješni. Do izražaja će doći vaša ambicioznost i spremnost na naporan rad. Mnogi će napredovati ili pronaći bolje plaćeni posao, što će biti nagrada za uloženi trud. 

Zdravlje i ljepota

Imat ćete mnogo energije i elana pa ćete voditi aktivan način života. Nećete pogriješiti ako se okušate u nekom novom sportu ili aktivnosti. 

 

Lav

 

Odnosi

Pod utjecajem Venere u vašem znaku, ljubavni odnosi odisat će nježnošću i romantikom. U voljenom ćete pronalaziti utočište od svakodnevnih problema pa će mnogi odnosi u ovom mjesecu postati čvršći i kvalitetniji.

Novac i obaveze

Nezadovoljstvo radnim uvjetima kod mnogih će dovesti do pada motivacije. Nemate energije boriti se za sebe i svoja prava, no pripazite da vas netko zbog toga ne pokuša iskoristiti ili prevariti. 

Zdravlje i ljepota

Često će vas pratiti osjećaj umora i manjka energije. Ojačajte imunitet uzimanjem vitaminskih dodataka i ne izlažite se pretjeranim naporima. 

 

Djevica

 

Odnosi

Zbog usamljenosti ćete ulaziti u veze s ljudima koji su neiskreni ili imaju sumnjive namjere. Nemojte gajiti prevelika očekivanja od takvih odnosa. Nedostatak komunikacije mogao bi koncem mjeseca presuditi nekim vezama.

Novac i obaveze

Ako ste u zaostatku s poslom, ne oklijevajte zatražiti pomoć. Uvijek ste drugima na raspolaganju pa je opravdano očekivati da se i vi možete na nekoga osloniti. Povoljno je vrijeme za javno djelovanje i održavanje prezentacija. 

Zdravlje i ljepota

Nećete imati većih tegoba, a aktivan način života doprinijet će dobrom zdravlju i vedrom raspoloženju.

 

Vaga

 

Odnosi

Prijatelji će odigrati važnu ulogu u vašem osjećajnom životu. Osoba s kojom vas upoznaju brzo će vas oboriti s nogu. Vezani će s voljenim imati toplo-hladni odnos pa će se bračne svađe izmjenjivati sa strastvenim pomirenjima.

Novac i obaveze

Ulagat ćete mnogo truda i pažnje u održavanje dobre reputacije, no neće sve ići po planu. Neskloni kolega stavit će na kušnju vaše strpljenje. Pokušajte do kraja zadržati profesionalnost. 

Zdravlje i ljepota

Provjeravajte rok upotrebe namirnica koje konzumirate. Podložni ste želučanim smetnjama i virozama. 

 

Škorpion

 

Odnosi

Odnos s partnerom će često biti na rubu svađe, no oboje ćete znati stati na vrijeme. Nećete dozvoliti da vam ego i ponos unesu razdor u vezu. Samci će se krajem mjeseca romantično povezati s nekim koga su smatrali samo prijateljem. 

Novac i obaveze

Rado ćete pomagati drugima, ali se isto tako nećete ustručavati zatražiti pomoć kad vam ustreba. Najviše uspjeha donijet će vam poslovi vezani uz suradnju s inozemnim partnerima i klijentima.

Zdravlje i ljepota

Puni ste energije i uživate u raznim tjelesnim aktivnostima. Mnogi će se okušati u nekom sportu koji podiže adrenalin. 

 

Strijelac

 

Odnosi

Iskoristite prvu polovicu mjeseca za odlazak na ljetovanje, jer vas očekuju nezaboravni trenuci i pokoji fatalni susret. Potkraj mjeseca ćete se zabrinjavati oko sitnica i stvari na koje nemate utjecaja, a nervozu iskaljivati na najbližima. 

Novac i obaveze

Nepromišljeno ćete donositi riskantne odluke bez straha od mogućih posljedica. Ishitreni postupci mogli bi vam priskrbiti financijske gubitke pa ne bi bilo loše da malo pojačate oprez. 

Zdravlje i ljepota

Čitavog mjeseca ćete biti skloni prehladama ili upalama. Pazite se uboda insekata ili morskih ježinaca. 

 

Jarac

 

Odnosi

Suviše ste zaokupljeni poslovnim i obiteljskim obavezama da biste mislili na zabavu i izlaske. Tek ćete u drugom dijelu mjeseca postati opušteniji pa ćete više izlaziti i putovati, a samci bi se mogli i zaljubiti. 

Novac i obaveze

Ne želite se pridržavati pravila. Doći ćete u napast na neki način zloupotrijebiti svoj položaj ili nekoga iskoristiti, no takvim postupcima biste si u konačnici mogli nanijeti više štete. Slijedite slovo zakona. 

Zdravlje i ljepota

Iako ćete velik dio vremena biti pod stresom, ne pokušavajte ga odagnati obilnim uživanjem u jelu i piću. Čuvajte se padova i ozljeda.

 

Vodenjak

 

Odnosi

Ovog vam mjeseca neće nedostajati ljubavnih prilika. Netko će vam potpuno okupirati misli, no iz vašeg odnosa se neće izroditi ništa više od uzbudljive ljetne avanture. Koncem srpnja ćete s više opreza ulaziti u nove veze. 

Novac i obaveze

Vrijednim i odgovornim odnošenjem prema poslu steći ćete poštovanje nadređenih. Nastavite li se truditi, mogli biste biti nagrađeni jednokratnim bonusom ili povišicom. Nezaposleni će uspjeti pronaći sezonski posao.

Zdravlje i ljepota

Iskoristite povoljne planetarne utjecaje za odbacivanje štetnih navika. Bit ćete dovoljno ustrajni da se oduprete iskušenjima. 

 

Ribe

 

Odnosi

Dani će vam biti ispunjeni svakodnevnim obiteljskim zaduženjima, no nećete se žaliti. Obaveze nećete izbjeći ni na godišnjem odmoru, ali ćete srećom imati dovoljno energije da obavite sva zaduženja i na koncu se uspijete dobro zabaviti. 

Novac i obaveze

Iskazat ćete se kao kreativan i svestrani radnik koji misli svojom glavom. Iako nećete nužno slijediti pravila, poslodavci će biti iznimno zadovoljni vašim rezultatima pa je moguća i neka nagrada. 

Zdravlje i ljepota

Uživat ćete u svim ljetnim aktivnostima, a sunčanje i plivanje potpuno će vas osloboditi od briga i stresa.

 

(tportal.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook