Foto / Prekršila stroga pravila

Skandal na Wimbledonu: Teniserka šokirala Britance nedoličnim grudnjakom

Sport01.07.15, 11:33h

Skandal na Wimbledonu: Teniserka šokirala Britance nedoličnim grudnjakom
Kanadska tenisačica, prošlogodišnja finalistica Wimbledona Eugenie Bouchard, izazvala je pravu bujicu negodovanja engleske javnosti jer je prekršila stroga pravila odijevanja koja vladaju na ovom najcijenjenijem teniskom turniru na svijetu

 


Naime, Bouchard je u prvom kolu izgubila od kineske predstavnice Ying-Ying Duan 6-7(3), 4-6. No, njezin crni grudnjak koji je nosila za vrijeme meča nije se svidio Englezima. Strogi ‘dress code’ Wimbledona zahtijeva da svi igrači i igračice nose bijelo.

 

Prošlogodišnja finalistica ovog turnira na sebi je imala bijele tenisice, čarape i sportsku haljinu preko bijelog sportskog grudnjaka. No, u jednom trenutku tokom meča ispale su joj crne naramenice što se nije svidjelo Britancima.

 

eugenie-bouchard-grudnjak

 

Domaći novinari su u svom izvještavanju o ovoj situaciji istaknuli kako je sutkinja  morala opomenuti Kanađanku i poslati je natrag u svlačionicu da promijeni grudnjak.


Tako je barem bilo prošle godine kada je dosta tenisačica napravilo isti grijeh, zbog kojeg su morale put svalčionice na presvlačenje. No, ne i sada.


Vrijedi vidjeti hoće li Bouchard naknadno biti kažnjena.

 

(Net.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook