VIDEO/ SRPSKI ČLAN PREDSJEDNIŠTVA U INTERVIEW 20

Ivanić: Neću glasati za ulazak BIH u NATO savez, jer bi to značilo da sutra jedinice NATO-a mogu sa granice BIH pucati na Srbiju!

Front29.06.15, 15:18h

Ivanić:  Neću glasati za ulazak BIH u NATO savez, jer bi to značilo da sutra jedinice NATO-a mogu sa granice BIH pucati na Srbiju!
U srijedu 01. jula u emisiji INTERVIEW20 urednica Sanela Prasović Gadžo razgovara sa predsjedavajućim Predsjedništva BIH Mladenom Ivanicem

Predsjedavajući Ivanić odgovara na pitanja koji su najveći problemi u radu Predsjedništva, o čemu se mogu praviti kompromisi a o čemu ne mogu, kada ce na dnevni red doci rješavanje provedbe presuda Sejdic-Finci...

 

Urednica Prašović Gadžo Ivanića je pitala da li ce se pokloniti ubijenim gradjanima BIH iz Srebrenice kao predsjednik države, da li ce 11.jula biti u Srebrenici, kada ce u BIH doći do potpunog povjerenja i pomirenja, te mu  u emisiji poklonila srebrenički cvijet.

 

Ovu emisiju INTERVIEW20 gledate u srijedu 01.jula u 21.ooh na BHT1, a na ovom linku pogledajte i trailer sa dijelom razgovora o Srebrenici, NATO Savezu i odnosu Republike Srbije prema BIH:

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook