VIDEO/ Četiri mjeseca Sodome i Gomore

Gastoz pobjednik 'Parova', Tuzlanka Maca Diskrecija dobila utješnu nagradu

Showbizz29.06.15, 10:27h

Gastoz pobjednik 'Parova', Tuzlanka Maca Diskrecija dobila utješnu nagradu
Treća sezona “Parova” ostaće upamćena po tome što je produkcija uspjela da pod isti krov stavi proslavljene pjevače narodne muzike, brojne polupoznate starlete i pjevačice u pokušaju ali i jednog bivšeg političara

 

Pobjednik rijaliti šou programa “Parovi” je Nenad Marinković Gastoz, koji je osvojio najviše glasova publike ali i novčanu nagradu u iznosu od 45.000 eura.

 

Drugoplasirana je Jelena Golubović, koja je odnijela 25.000 eura, dok je nagradu u iznosu od 15.000 eura za treće mjesto odnio Ilija Grahovac Zmaj.

 

Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija završila je na četvrtom mjestu ali je produkcija odlučila da i ona dobije utješnu nagradu u iznosu od 10.000 eura.

 

Nenad je od početka učešća u rijalitiju važio za jednog od favorita za pobjedu, a podršku publike dobio je svaki put kada su ga ukućani ili produkcija nominovali za izbacivanje.
 

Treća sezona “Parova” ostaće upamćena po tome što je produkcija uspjela da pod isti krov stavi proslavljene pjevače narodne muzike, brojne polupoznate starlete i pjevačice u pokušaju ali i jednog bivšeg političara.
 

Tokom više od tri mjeseca ova šarolika ekipa je demonstrirala najekstremnije obilke ponašanja pa su cjelodnevne svađe, uvrede i tuče bile sastavni dio života u vili, a pojedine učesnice nisu se libile ni od skidanja i seksa pred kamerama zbog čega je i RRA u jednom momentu reagovala privremenom zabranom emitovanja. 

 

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook