Najsretniji dan

Poznati HTV-ov novinar Dražen Ilinčić oženio dugogodišnjeg momka

Zabava28.06.15, 10:50h

Poznati HTV-ov novinar Dražen Ilinčić oženio dugogodišnjeg momka
Nakon što su svoju vezu ozakonili, Dražen i Alen s uzvanicima su se uputili na party u njihov zajednički stan, gdje su uz catering proslavili njima bitan i vrlo intiman događaj

 

Bez prevelike pompe, u krugu bliskih ljudi, poznati HTV-ov novinar i književnik Dražen Ilinčić sklopio je u subotu u 19.30 sati u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici životno partnerstvo sa svojim dugogodišnjim dečkom Alenom Kovačem.

 

Nakon što su svoju vezu ozakonili, Dražen i Alen s uzvanicima su se uputili na party u njihov zajednički stan, gdje su uz catering proslavili njima bitan i vrlo intiman događaj.


Tim činom, odnosno stupanjem u životno partnerstvo Dražen Ilinčić prvo je poznato ime u susjednoj Hrvatskoj koje je ozakonilo svoju istospolnu zajednicu. Inače, Ilinčić je bio i prva poznata osoba u Hrvatskoj koja je javno priznala svoju homoseksualnu orijentaciju, i to u vrijeme kad je Hrvatska bila puno manje senzibilizirana kad je u pitanju gay populacija, a posebno kad se radi o nekom ko je poznat širokoj javnosti.

 

Čestitamo mladencima!

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook