Foto/ Seksi strana Putinovog režima

One su najljepše 'oružje' Rusije: Zavode red i mame uzdahe na sve strane...

Nedjeljni magazin24.06.15, 20:23h

One su najljepše 'oružje' Rusije: Zavode red i mame uzdahe na sve strane...
Zanosne Ruskinje, koje izgledaju kao prave manekenke, zavode red u vojsci, na ulicama grada, ali i na nebu

 

Bilo da je njihov posao da komanduju vojnicima ili privode zločince pravdi, ove “opasnice” mogu da savladaju svakoga kombinacijom stručnosti, atraktivne figure i lijepog lica.

 

Neke su se već oprobale kao modeli, dok druge kažu da im smetaju komplimenti na račun izgleda. Za ovim ljepoticama uzdišu korisnici interneta koji pokreću fun stranice u njihovu čast.

 

Svetlana Kapanina

 

Ova zanosna Ruskinja ruši sve stereotipe o plavušama. Svetlana je najcjenjeniji ženski pilot i dobitnica je priznanja “Pilot vijeka”. Svojim akrobacijama u avionu suhoj Su-26M ostavlja posmatrače bez daha, a uz to i izgleda kao sa reklame. Čak sedam puta je osvajala nagradu za najboljeg ženskog pilota na svijetu.

 

ruskinja-1-2

 

Ana Chapman

 

Uhićena je u NewYorku pod optužbama da je radila kao špijun za Rusku obavještajnu službu. Deportira  je u Rusiju u okviru razmjene zatvorenika, a proteklih godina punila je stranice novina svojim nastupima na modnoj pisti, ali i navodnom vezom sa Edvardom Snowdenom. U srpnju prošle godine Ana Chapman je zaprosila Snowdena preko svog profila na društvenoj mreži Twitter.

ruskinja-2-2

 

Oksana Fedorova

 

Oprobala se kao glumica, pjevačica, manekenka i voditeljka, mada je karijeru započela kao policajka. Obranila je doktorat iz oblasti civilnog prava i zaposlila se u policiji, da bi kasnije napustila to mjesto i postala jedina Ruskinja sa titulom mis univerzuma.

 

ruskinja-3-2

Natalija Poklonskaja

 

Glavnu tužiteljicu Republike Krim ruski predsjednik Vladimir Putin unaprijedio je u general-majora. Ukrajinci žele da je vide u tamnici, a mnogi Rusi u svom krevetu. “Ne prija mi slava, jer me ometa u poslu”, kaže ona, piše Blic.

 

ruskinja-4-2

 

(poskok.info, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook