FOTO EKSKLUZIV/ Zavirite prvi na vjenčanje godine

Luksuzna svadba u sjeni dolaska pape Franje: Emina Ganić uplovila u bračne vode!

Showbizz17.06.15, 15:33h

Luksuzna svadba u sjeni dolaska pape Franje: Emina Ganić uplovila u bračne vode!
Pojedini gosti nisu bili toliko disciplinovani, pa su fotke s vjenčanja Emine Ganić - ali i sa djevojačke večeri - ipak procurile na Instagram, Facebook, Twitter...

 

Petnaest dana nakon glamuroznog vjenčanja sarajevske 'zlatne mladeži' Emine Ganić i Edisa Arifagića, i potpuno ispoštovane medijske šutnje - jer su mladenci zamolili svoje zvanice da ne objavljuju fotografije s vjenčanja na društvenim mrežama - Gracija u sutrašnjem broju ekskluzivno objavljuje priču o ovoj nesvakidašnjoj svadbenoj svetkovini. Ipak, neki gosti nisu bili toliko disciplinovani, pa su fotke s vjenčanja - ali i sa djevojačke večeri - ipak procurile na Instagram, Facebook, Twitter...

 

emina-ganic-edis-arifagic

 

Kako je bilo na svadbi godine, održanoj u sarajevskom hotelu Evropa na dan kad je papa Franjo posjetio Sarajevo, 6. juna, ali i na djevojačkoj večeri u restoranu 'Četiri sobe gospođe Safije', upriličenoj nekoliko sedmica ranije, pogledajte u našoj fotogaleriji (klik na sliku za uvećanje galerije).

 

Podjećamo, jedna od najpoženjijih sarajevskih udavača, 36-godišnja kćerka Ejupa Ganića, bivšeg predsjednika i potpredsjednika Federacije Bosne i Hercegovine, krajem marta ove godine je obznanila da se zaručila za Edisa Arifagića (36), objavivši na svom Instagramu fotografiju skupocjenog zaručničkog prstena. 

 

Njen izabranik, Edis, inače je bivši momak jedne od najljepših političarki u BiH - Sabine Ćudić iz Naše stranke, koja je sada u sretnom braku sa glumcem Albanom Ukajem, s kojim čeka bebu. Edis je radio za OSCE, Ujedinjene nacije, a trenutno radi u UNDP-u.

 

Mladencima želimo puno sreće u braku!

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/ Foto: Instagram)

 

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook