VIDEO/ Film dana na Cinema TV

Ne propustite 'Zlatne dečke' večeras u 20:10

Mediji07.06.15, 15:11h

Ne propustite 'Zlatne dečke' večeras u 20:10
Univerzitetski književi profesor Grady Tripp prije sedam godina je napisao svoj prvi roman, koji je odmah postao bestseller

 

Od tada pokušava napisati svoj drugi roman, ali nalazi se u stvaralačkoj krizi. Njegov agent Terry Crabtree dolazi mu u posjet u pratnji transvestita Antonije, u nadi da će ga Tripp razveseliti viješću o novom romanu.

 

U to vrijeme Trippa ostavlja žena i sve više zbližava sa svojim talentiranim studentom Jamesom Leerom, na kojeg oko baci i homoseksualno nastrojen Terry. Njih dvojica traže rijetku jaknu, koja je nekad pripadala Marilyn Monroe. Stvari se komplikuju i na polju akademske politike: Gardy je u ljubavničkoj vezi s dekanicom Sarom, savjetnik na koledžu, koja mi otkriva da je trudna, dok je u njega pomalo zaljubljena slatka studentica Hannah, koja ga pokušava osvojiti svojim mladenačkim šarmom.

 

Pogledajte „Zlatni dečki“, danas u 20:10 sati na CinemaTV, kako biste saznali da li će se profesor Tripp uspjeti izvući iz cijelog spleta nenadanih okolnosti koje su mu se neočekivano obrušile na život.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook