'Na mliječnom putu' premijerno u Cannesu

Monica Bellucci stiže u Trebinje: Nastavlja se snimanje Kusturicinog filma

Mediji02.06.15, 15:41h

Monica Bellucci stiže u Trebinje: Nastavlja se snimanje Kusturicinog filma
Snimanje filma Emira Kusturice "Na mliječnom putu“ nastavljeno je danas, a u grad na Trebišnjici u poslijepodnevnim časovima trebalo bi da stigne i filmska diva Monica Bellucci, koja u pomenutom filmskom osvarenju igra glavnu ulogu

 

Proslavljeni režiser Emir Kusturica danas boravi na Klobuku, a sutra će mu se na snimanju, osim Belucci, prodružiti i Sloboda Mićalović, te Bajram Kolja Severdžan.

 

Kako saznaje Kurir iz produkcije, ekipa filma u gradu na Trebišnjici boraviće do 12. septembra, a tokom leta na snimanju bi trebalo da im se prodruži i Miki Manojlović.

 

Pored Klobuka i sela Uvjeća, neke od scena filma snimaće se i u Bileći, Gacku i Nevesinju, a tokom proteklih nekoliko dana prelijepa italijanska glumica nove scene snimala je na području Višegrada. Neke od novih scena ovog ostvarenja sutra bi trebalo da budu snimljene i u kasarni u Bileći za šta je angažovan veliki broj statista.

 

Filmska diva i ovoga puta probudila je interesovanje trebinjske javnosti, a brojne novinarske ekipe danas su od ranih jutarnjih časova „oblijetale“ oko hotela "Platani“ da bi se informisale o njenom dolasku, a možda i „ugrabile“ neku izjavu.

 

Monica Bellucci prvi put je boravila u Trebinju prije dvije godine, kada je počelo snimanje ovog Kusturicinog ostvarenja. Film „Na mliječnom putu“ govori o ljubavi i ratu, a glavne uloge tumače Emir Kusturica i Monica Bellucci. On igra monaha, a Bellucci djevojku u koju je on zaljubljen. Njih dvoje, usred rata, primorani su da neprestano bježe kako bi sačuvali svoju ljubav, ali i živote. Neke od scena snimljene su u i zapadnoj Hercegovini u selu Veljaci, kod Ljubuškog. Zbog loših vremenskih uslova snimanje filma prekinuto je u novembru prošle godine, a njegov završetak očekuje se do kraja ove godine.

 

Ostvarenje „Na mliječnom putu“ premijerno će biti prikazano sljedeće godine u Cannesu.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook