FOTO/ Oštri rezovi

Nikolina Pišek opet smanjila nos: Ovo joj je peti put...

Showbizz02.06.15, 09:48h

Nikolina Pišek opet smanjila nos: Ovo joj je peti put...
Sve je krenulo kad sam kao djevojčica imala nezgodni lom nosa. Poslije toga mi je nastala kvrga. Kirurg koji me prvi primio nije mi lijepo složio nos, tako da su preostale tri operacije bile sanacije njegova loše obavljenog posla, rekla je voditeljica

 

Ne vjeruje da je san presudan za ljepotu, voli tulumariti, izbjegava alkohol, ali Nikolina Pišek (43) očito se ne boji otići pod nož kako bi izgledala što bolje i mlađe.

 

Hrvatska TV voditeljica nije htjela potvrditi da je peti put operirala nos, ali novi estetski zahvat nije ni demantirala. Prijatelji se čude njenoj odluci da opet smanji nos jer smatraju da joj to nije ni trebalo. Primijetili su da je mijenjala nešto na licu u emisiji “X Factor Adria” jer joj je nos, kažu, djelovao odrezano, piše 24sata.hr.

 

nikolina-pisek

 

- Baš je imala lijep nos koji joj je savršeno pristajao. Ne znam zašto je to napravila. Činjenica jest da te kamere donekle izobliče. Vjerovatno joj je to smetalo - komentirala je voditeljicina prijateljica.

 

Nikolina je nos jednom operirala u ordinaciji doktora Tončića, a drugi put išla je pod nož kod Siniše Glumičića. Kad je treći put operirala nos, 2005. godine, Pišek je izjavila kako se hrabrila riječima “Maco, možeš ti to, nije ti prvi put”. O Nikolini se tad brinula najbolja prijateljica Snježana Mehun (45), koja joj je kuhala krepke supe. Korekcija nosa inače stoji oko 2.000 eura. Pišek je prije nekoliko godina htjela izvaditi i masno tkivo ispod stražnjice kako bi joj guza bila prćastija, no Glumičić ju je odbio jer je mislio da joj takav zahvat ne treba. Voditeljica je ipak povećala grudi. Njihova korekcija stoji oko 3.300 eura. Iako muškarci iz regije uzdišu za njom, Nikolina kaže kako se u mladosti nije osjećala atraktivno.

 

- Bila sam povučena, visoka, bucmasta i s velikom trbušinom. Majka me poslala kod frizerke koja me ošišala na kratko, pa sam izgledala kao dječak - izjavila je svojednobno Pišek. Dodala je kako je najgluplja stvar koju je napravila to što je potvrdila svoje operacije.

 

nikolina-pisek-mlada

 

- Sve je krenulo kad sam kao djevojčica imala nezgodni lom nosa. Poslije toga mi je nastala kvrga. Kirurg koji me prvi primio nije mi lijepo složio nos, tako da su preostale tri operacije bile sanacije njegova loše obavljenog posla - rekla je voditeljica.

 

Zagrepčanka i suprug Vidoje Ristović (40), beogradski istoričar umjetnosti, prije šest mjeseci dobili su kćer Unu Sofiju. Nikolina je u trudnoći pazila na prehranu i redovno vježbala, pa je bez problema vratila vitku liniju poslije porođaja. Voditeljica već ima i kćer Hanu (17), a Vidoje kćer Mateu (6).

 

Za nju kao da je vrijeme stalo

 

Čelo joj je zategnuto, a oko očiju nema nijedne bore. Iako nije potvrdila da je bila na injekcijama botoksa, šuška se da je takva baš zbog njega.

 

Počelo je zbog dječje ozljede

 

Nakon što je slomila nos, odlučila ga je popraviti odlaskom pod nož. Doktor nije dobro napravio posao, pa se Pišek stalno vraćala.

 

Upornošću do savršenstva

 

Budući da je kao klinka bila visoka i bucmasta, Pišek sad neumorno vježba da bi imala ravan i mišićav trbuh te što tanji struk.

 

Bolje da ljulja nego da žulja

 

Svojedobno je htjela imati veću stražnjicu, ali estetski hirurg ju je odbio operirati jer mršavoj Nikolini ne bi pristajala veća pozadina.

 

Suprugu je najljepša

 

Iako je Nikolina nekad nesigurna u sebe, Vidoju je savršena od glave do pete. Šuška se da je voditeljici suprug platio petu operaciju nosa.

 

Pjevačica za sebe kaže kako je hrabra i voli se mijenjati, ali ni u čemu ne pretjeruje i zadovoljna je kako izgleda poslije estetskih zahvata kojima se počastila.

 

(DEPO PORTAKL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook