Vremenska prognoza

Evo šta nas čeka narednih dana: Jutra će biti sunčana, a poslijepodne...

Hronika30.05.15, 11:59h

Evo šta nas čeka narednih dana: Jutra će biti sunčana, a poslijepodne...
U Bosni i Hercegovini u nedjelju će biti pretežno sunčano vrijeme

 



Tokom poslijepodneva, u većem dijelu BiH očekuju se pljuskovi, ponegdje praćeni grmljavinom. Na sjeveroistoku Bosne i u Hercegovini, uglavnom, bez padavina. Jutarnje temperature od 7 do 12, na jugu od 12 do 16, a dnevne od 23 do 29 stepeni.



U BiH u ponedjeljak će biti sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U većem dijelu BiH, uz povećanu oblačnost, tokom poslijepodneva očekuju se pljuskovi, ponegdje praćeni grmljavinom. Na sjeveru i sjeveroistoku Bosne bit će bez padavina. Jutarnje temperature od 7 do 13, na jugu od 12 do 17, a dnevne od 25 do 30 stepeni.



U BiH u utorak će biti pretežno sunčano vrijeme. Tokom poslijepodneva u Hercegovini, centralnim i zapadnim područjima Bosne očekuju se pljuskovi, ponegdje praćeni grmljavinom. Jutarnje temperature od 8 do 13, na jugu od 13 do 17, a dnevne od 24 do 29 stepeni.



U BiH u srijedu će biti pretežno sunčano vrijeme. Tokom poslijepodneva lokalni pljuskovi se očekuju u istočnim, zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne. Jutarnje temperature od 10 do 15, na jugu od 13 do 18, a dnevne od 25 do 30 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook