FOTO/ NEVJEROVATNO

Ova žena je rodila prije samo 44 dana. U teretani se pojavila s utegnutim trbuhom. Otkrila kako je to uspjela...

Lifestyle29.05.15, 16:10h

Ova žena je rodila prije samo 44 dana.  U teretani se pojavila s utegnutim trbuhom. Otkrila kako je to uspjela...
Model za donje rublje Sarah Stage, koja je zaprepastila svijet kada je objavila selfie svoje vitke figure dok je bila u osmom mjesecu trudnoće - sada je u teretani osvanula osvanula s već isklesanim trbuhom

Prvo njeno pojavljivanje nakon poroda u teratni nije moglo proći nezamijećeno - jer su svi pogledi bili uprti u njem 'six pack' na trbuhu.

 

A sve samo 44 dana nakon što je rodila sina Jamesa, koji je zdrava velika beba, rođen s 3.6 kilograma. Iako su svi osuđivali njen režim prehrane i vježbe za vrijeme trudnoće.

 

Stage je objavila seksipilan selfie tri tjedna nakon što je rodila, i ponovo je zadobila pozornost javnosti.

 

Ova 30-godišnjakinja je u trudnoći dobila 13 kilograma viška. 'Sve moje prijateljice su trudne, njihovi trbusi rastu, pa se nisam puno brinula oko tih kila', rekal je za tamošnje medije.

 

'Mislim da su sve žene lijepe, a poebno trudnice'.

 

Za australski news portal news.com.au je otkrila kako je formu i vitku figuru zadržala jer je cijelo vrijeme trudnoće 'radila lagane prenatalne vježbe', te pilates - no uglavnom vježbe za ruke i noge.

 

Na društvenim mrežama se razvila velika rasprava o tome je li Stage pretjerala s vježbanjem u trudnoći. Jedni su tvrdili da je to poželjno, dok je druga strana zastupala stav da je svojim režimom prehrane i vježbanja mogla naštetiti svom nerođenom djetetu.

 

teretana2

 

No, stage tvrdi kako je najvažnije da je ona cijelo vrijeme trudnoće bila zdrava i sretna, pa ne vidi kako bi to moglo škoditi plodu koji je nosila.

 

'Čini se da u ovo doba svi misle da su stručnjaci za sve, posebno ako čitate komentare na društvenim mrežama. Negativne komentare više niti ne čitam. Moj liječnik kaže da je beba zdrava, i to mi je najvažnije', odlučna je Stage.

 

teretana3

 

(jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook