Palilo i žarilo ove sedmice

Zašto su Sarajlije pohrlile da zavire na glamuroznu svadbu Adisa Bunje?!

Nedjeljni magazin29.05.15, 13:17h

Zašto su Sarajlije pohrlile da zavire na glamuroznu svadbu Adisa Bunje?!
Donosimo vam pregled najčitanijih tekstova na DEPO portalu u ovoj sedmici

Da mahalska radoznalost Bosanaca i Hercegovaca nema kraja, ove sedmice je pokazala pomama za vjenčanjem donedavno 'najpoželjnijeg sarajevskog neženje' Adisa Bunje. Ovaj mladi sarajevski biznismen sudbonosno 'da' rekao je dugogodišnjoj djevojci, manakenki i voditeljici Aidi Keso iz Visokog. Vjenčanje u 'Parku prinčeva' koje je pohodila sarajevska krema snimila je ekipa Hayatovog 'Glam blama', a TV prilog možete pogledati OVDJE.

 

Drugi najčitaniji tekst na DEPO Portalu bio je govor glumca Emira Hadžihafizbegovića na sedmom Kongresu SDA, koji je odražan ove sedmice u sarajevskoj Zetri.

 

- I srpski pisac Branko Ćopić je moj i Franjevački samostan u Fojnici je moj, moja je Gospa u Međugorju, jer ja sam Bosanac i Hercegovac - rekao je tom prilikom Hadžihafizbegović.

 

Ako ste propustili njegov srčani govor, možete ga naći na OVOM linku.

 

Treći najčitaniji tekst je analiza kolege Danijala Hadžovića o tome kako se Njemačka digla iz pepela nakon Drugog svjetskog rata. Za razliku od BiH, u kojoj je sadaka ekonomija postala dominantan model života, Njemačka se od razorene zemlje za 20 godina pretvorila u pravo 'ekonomsko čudo'. Ako niste pročitali tekst, pronađite ga OVDJE.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook