FOTO/ Uživaju na suncu

Dok se Sarajlije vraćaju u kapute, u ovom bh. gradu dame se skidaju u bikini

Zabava27.05.15, 13:07h

Dok se Sarajlije vraćaju u kapute, u ovom bh. gradu dame se skidaju u bikini
Dok je u Sarajevu danas jedva 11 stepeni, u jedinom primorskom gradiću u BiH temperatura se popela na 22 stepen u hladu, dok na suncu dostiže i 25. Donosimo vam fotogaleriju iz sunčanog, ali vjetrovitog Neuma

 

U Bosni će danas biti pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom u centralnim, sjevernim i istočnim područjima.

 

Bez padavina i sunčano vrijeme bit će u većem dijelu Hercegovine. Vjetar umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini i zapadnim područjima Bosne se očekuju i jaki udari vjetra. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 18, na jugu Hercegovine od 20 do 24 stepena.

 

U Bosni prijepodne je bilo pretežno oblačno vrijeme. Kiša je padala u sjevernim, centralnim i istočnim područjima. U većem dijelu Hercegovine je sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. U sjevernim područjima Hercegovine je oblačno.

 

Temperature zraka u 11.00 sati: Sokolac 7 stepeni, Ivan-sedlo 8, Sarajevo 10, Srebrenica 11, Bijeljina i Tuzla 12, Bugojno, Drvar i Livno 13, Gradačac i Jajce 14, Bihać, Sanski Most i Zenica 15, Banja Luka i Doboj 16, Mostar i Stolac 19, Neum i Trebinje 20, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

 

(DEPO PORTAL/Foto: Amer Beganović/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook