Otkrio šokantne detalje o pop divi

Bivši ljubavnik raskrinkao Mariah Carey: 'Još je volim, ali reći ću vam pravu istinu o njoj'

Showbizz26.05.15, 14:16h

Bivši ljubavnik raskrinkao Mariah Carey: 'Još je volim, ali reći ću vam pravu istinu o njoj'
Pjevačica živi u 'zlatnom kavezu' - kad hoda hotelom svi hodnici se isprazne, a okružena je samo ljudima koji je uvijek hvale - ispričao je o divi njen bivši ljubavnik Damion Young

 

Mariah Carey (45), koja odnedavno ima rezidenciju u Las Vegasu, svoj treći ekskluzivni nastup otkazala je zbog bronhitisa.

 

Niti privatno joj u posljednje vrijeme ne ide bajno. Naime, početkom godine razvela se od Nicka Cannona, s kojim ima trogodišnje blizance, kćer Monroe i sina Moroccana.

 

Sada je i njezin bivši pomoćnik Damion Young (40), koji je poznaje od 1997. godine, odlučio ispričati 'pravu istinu' o divi.

 

U početku joj je bio producent, pa najbolji prijatelj, a onda su postali ljubavnici, otkrio je Daily Mailu.

 

- Bojim se za nju. Bio sam jedan od rijetkih ljudi kojima je vjerovala i uvijek sam joj govorio istinu. Nijednu odluku nije donijela bez da se prvo savjetuje sa mnom. Jako sam je volio i još je volim, rekao je Young, koji je zabrinut za zvijezdu jer je uvjeren da se okružila krivim ljudima koji joj ne žele dobro.

 

On smatra da je angažman u Las Vegasu, gdje su koncerti gotovo svakodnevni, trenutno previše za nju i da je pitanje vremena kad će 'puknuti.

 

- Mariah živi u zlatnom kavezu. Živio sam u njezinom svijetu i morao sam otići iz njega da ne bih poludio. Najviše se sjećam tišine i strašne usamljenosti. Ona nije imala puno prijatelja. Dugo sam joj ja bio jedini prijatelj.

 

Damion je ostao blizak s Mariah i kad se zaljubila u pop pjevača Luisa Miguela.

 

- Jedno jutro me nazvala u 6 i rekla 'Diži se, idemo u Koreju. Imam nastup s Michaelom Jacksonom'. Pitao sam je zašto i ja moram ići, a ona je odgovorila 'Ne namjeravam tamo ići sama', iako je i Miguel išao s nama, ispričao je Damion.

 

Sve se vrtilo oko nje, rekao je. Uvijek je očekivala da će on ostaviti sve i otići gdje god mu kaže.

 

Mariah uvijek ima sve što poželi, tako je i nabavila klavir Marilyn Monroe, ali ga nikad nije svirala. Prisjetio se da je u vili imala četiri sobe koje su joj bile garderoba, u jednoj je bilo samo donje rublje, a u drugoj samo cipele.

 

Jednom joj je kupio tenisice i Mariah mu je rekla da je to velika greška jer ona ne zna nositi ravnu obuću.

 

- Čak je i po kući hodala na prstima dok bi bila bosa. Uvijek je govorila da toliko dugo nosi štikle da su njezine noge zaboravile hodati bose, rekao je bivši pomoćnik.

 

Pjevačica uvijek ide spavati tek u 4 ujutro i spava do podneva. Okružena je uvijek samo svojim pomoćnicima koji je uvijek hvale i govore joj da je najbolja.

 

Ispričao je kako Mariah uopće nije znala da su njezini menadžeri stavili u ugovor da joj se osoblje koje radi na koncertima ne smije obraćati niti gledati u nju.

 

Kad je smještena u hotelu, priča Young, zaštitari uvijek isprazne hodnike prije nego prođe njima. Isto je i kad ide u kupnju.

 

- Ona nema nikakvog dodira sa stvarnim životom. Svoje obožavatelje vidi samo dok ulazi u automobil, a oni uzvikuju njezino ime dok ih zaštitari odguruju. To je zastrašujuće. Kao da živi u balonu. Prije nego je postala slavna je bila siromašna bez obitelji i onda je upala u ovu mašinu.

 

Damion je, nakon što je vidio što je objavio Daily Mail, na Twitteru objavio da on ništa od svega nije rekao te da ga je britanski list preveslao. Pritom je uputio ispriku Mariah Carey.

 

(jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook