IZNENADIT ĆETE SE

Ove slavne zvijezde su završile samo osnovnu školu!

Showbizz25.05.15, 09:11h

Ove slavne zvijezde su završile samo osnovnu školu!
Iako su ostvarili fantastične karijere i poznati su širom svijeta, do toga nisu došli zahvaljujući knjigama i grejanju stolice. Mnogi glumci nisu čak završili ni srednju školu

ROBERT DE NIRO

Malo prije nego što je napunio 17. godina, Robert je napustio srednju školu
Prije nego što je dobio ulogu u "Kumu", Robert (71) nije bio zvijezda. Živio je u New York, i dva puta je upisivao privatne škole, ali nijednom nije maturirao.

 
Pred svoj 17. rođendan 1960. godine, Robert je odlučio da napusti školu kako bi pohađao jedan glumački studio. Nešto kasnije je došao i čuveni Vito Korleone koji mu je doneo prvog Oskara.
 
 

CAMERON DIAZ


Cameron (42) je u tinejdžerskim godinama bila ubeđena da će postati manekenka. I zato je u 17. godini odustala od školovanja, kako bi se posvetila modelingu.
 
Upravo preko manekenstva je uspjela da upliva u holivudske vode, i tu se zadržala do danas.
 

JOHNNY DEPP

 

johnny depp


Jedan od omiljenih glumaca Tima Bartona odustao je od škole jer je želeo da bude rok zvIJezda.
 
Kada je imao 13 godina pridružio se lokalnom bendu koji se zvao "Plamen".
 
Iste godine je, navodno, izgubio nevinost sa dJevojkom u autobusu za turneje. Sa 15 godina je definitivno odustao od škole. Iako bend jeste bio lokalno popularan, nije stekao svJetsku slavu. Johnny se proslavio tek kasnije kada je na nagovor Nicholas Caigea postao glumac.
 

QUENTIN TARANTINO

 

tarantino oscar


Quentin Tarantino (52), jedan od najpoznatijih režisera u istoriji, takođe nije bio dobar đak.
 

Quentin je sjajan primer kako nekome ko ima dara nije neophodna diploma da bi postao vrhunski stručnjak u svom poslu.
 

Zanimljivo je da je on od škole odustao sa 16 godina, jer je smatrao da će više moću da nauči sam nego u školskoj klupi. On je svoju karijeru gradio sporo, ali kvalitetno. Počeo je kao razvodnik u lokalnom bioskopu, a danas je ime koje svi poštuju.
 

AL PACINO

 

AL PACINO


Iako je postao jedan od najvećih glumaca u historiji Holivuda, Al Paćino (75) nije bio uzoran đak. On je sa 17 godina odustao od škole, nakon što je pao na svakom predmetu osim na engleskom.
 
Učlanio se u pozorište i imao je veliki broj poslova sa strane kako bi zaradio za život. Kada je imao 21 godinu uhapšen je, jer je nosio oružje.
 

 

DREW BARRYMORE

Kada postanete zvijezda još u dječijem uzrastu, obrazovanje obično ne ide uz to. A s obzirom na to da se Drew (40) prvi put pojavila pred kamerama kada je imala 11 mjeseci, a sa 7 godina je već glumila u hit filmu "E.T.".
 

Jasno je da joj nije bilo suđeno da završi školu.
 

ROBERT DOWNEY JUNIOR


Još jedan Robert na listi, ovog puta nešto problematičniji. Downey (50) za razliku od svog starijeg kolege nije imao problema sa dobijanjem uloga, jer je prvi glumački posao imao sa pet godina, kada je glumio zajedno sa ocem.
 
Međutim, on je sa 17 godina, kada su mu se roditelji razveli, odustao od škole.
 

NICOLAS CAIGE


Nikolasu (51) je pravo prezime Coppola i nećak je čuvenog reditelja Fracsisa Forda Coppole.
 

Tako da je ovom čovjeku Holivud očigledno bio u venama. Nikolas je od srednje škole odustao sa 17 godina, kako bi mogao da se posveti glumačkoj karijeri. Godinu dana kasnije je već dobio prvu ulogu na televiziji.
 
 

CAHTHERINE ZETA JONES


Ona je u 15. godini odustala od školovanja, preselila se u London i posvetila se glumačkoj karijeri.
 
Od malena je nastupala u lokalnom pozorištu, pa je znala da je gluma ono čime želi da se bavi. Ipak, nije u potpunosti odustala od obrazovanja jer je upisala umjetničku školu u Londonu.

 

 

(alo.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook