Jeste li ih već isprobali

Začinite vezu: Sedam praktičnih i zabavnih aplikacija za parove

Tehno24.05.15, 20:53h

Začinite vezu: Sedam praktičnih i zabavnih aplikacija za parove
Ovih sedam aplikacija pomoći će vam da ostanete povezani s vašom voljenom osobom čak i kada niste fizički zajedno te da bolje organizirate zajedničko vrijeme

 

U današnjem užurbanom svijetu potrebno je pronaći nove načine kako bismo ostali bliski s voljenim osobama. Ovih sedam aplikacija sjajan su dodatak svakoj vezi. Bilo da želite riješiti problem u vašem odnosu, začiniti seksualni život ili organizirati zajedničko vrijeme, možete se osloniti na ove aplikacije.

 

Avocado

 

Ova aplikacija pomaže da parovi ostanu povezani i bolje organiziraju zajednički život. Možete razmjenjivati poruke, fotografije, urediti zajednički kalendar i organizirati listu stvari koje trebate napraviti. Avocado vam šalje i obavijest ako je baterija vaše bolje polovice pri kraju tako da se ne brinete ukoliko ne odgovara na poruku.

 

Aplikacija je nazvana Avocado (avokado) jer se stabla avokada ne mogu sama oprašivati, potrebna im je blizina još jednog stabla kako bi mogla uroditi plodom. (Android, iOS)

 

SimplyUs

 

Zabavna aplikacija koja će vam omogućiti savršenu organizaciju zajedničkog života. Ako se vi i vaš partner(ica) često nađete u situacijama da se nalazite na krivim mjestima, oboje rezervirate ulaznice za isti film ili kupujete identične stvari, SimplyUs će biti vaš spasilac! Omogućuje i stvaranje privatnog popisa stvari koje trebate napraviti zajedničkim snagama, razmjenu fotografija i sinkronizaciju kalendara. (iOS)

 

Couple

 

Želite se osjećati kao da ste u blizini vašeg partnera čak i kada niste? Couple vam omogućuje slanje poruka i fotografija, a možete i dijeliti kalendar s obavijestima o važnim datumima kao što su godišnjica veze i Valentinovo. Aplikaciju možete zaključati lozinkom što dodaje sloj sigurnosti. Također, u postavkama postoji opcija samouništavanja fotografija. (Android, iOS)

 

Between

 

Stvorite svoj intimni prostor u kojem možete razmijeniti i pohraniti slike, glasovne poruke, stickere i animirane emotikone! Ova aplikacija dosegnula je čak milion korisnika u prvoj godini postojanja, a njeni tvorci poručuju da je aplikacija naprosto neodoljiva te kada je jednom krenete koristiti, ostat ćete joj vjerni. (Android, iOS)

 

Fix a Fight

 

Često se svađate? Sada postoji aplikacija i za to! Fix a Fight sugerira dokazane taktike za pomirenje te uz to daje savjete o tome kako bolje izraziti osjećaje i pokrenuti razgovore o stvarima koje vas muče. Aplikacija sadrži i popis umirujućih i opuštajućih vježbi kako biste se oboje smirili.  Ukratko, besplatna terapija za parove. (iOS)

 

LokLok

 

Razmijenite smiješne črčkarije, crteže i rukom pisane poruke koje će odmah postati vidljive na vašem zaslonu, čak i bez da otključate mobitel. S LokLok aplikacijom možete biti kreativni te iznenaditi vašu drugu polovinu kada se najmanje nada. (Android)

 

Dirty Game – Hot Truth or Dare (Sex Edition)

 

Začinite vaš odnos igrajući odraslu verziju igre Istina ili izazov! Kako i samo ime kaže, u ovoj aplikaciji birate želite li odgovoriti na intimno pitanje ili ispuniti izazov koji vam aplikacija zadaje. Aplikacija je preuzeta s iTunesa više od 10 miliona puta te nudi pregršt zabave, viceva i izazova. (iOS)

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook