Oglasila se Tina Katanić

Hrvatska manekenka progovorila o seks skandalu: Ponižena sam...

DEPO PLUS24.05.15, 16:20h

Hrvatska manekenka progovorila o seks skandalu: Ponižena sam...
Je li to doista ona? Mnogi su se pitali nakon što je na redakcijski mail stigla vijest o snimci seksa hrvatske poznate manekenke. Tina Katanić se za Dnevnik.hr oglasila o drami koju proživljava

 

Šta se dogodilo, ko je snimku pustio u javnost i zašto – mnogi su se pitali nakon što su saznali da je seks video hrvatske manekenke Tine Katanić pušten u javnost da kruži domaćim internetskim sferama.

 

Zanimljivo je i to kako su oni koji su u posjedu kontroverzne snimke, cijeli film pokušali i prodati novinskim redakcijama ( i to u nekoliko navrata) za novčanu naknadu. U kratkom 3-minutnom videu koji je pušten u javnost može se vidjeti kako je Tina vidno pod utjecajem opijata. Uz trojicu koja su je okruživala, jedan od njih sve je i snimao.

 

tina-katanic

 

Dnevnik.hr uspio je doći i do Tine koja je dala naslutiti da ima itekakve argumente za ozbiljnu kaznenu prijavu.

 

'Hvala na interesu, osjećam se poniženo, obespravljeno. Zbog okolnosti cijelog slučaja u kojoj su mnoge stvari učinjene preko moje volje, danas sam dala iskaz u PU zagrebačkoj i dalje će institucije pravne države raditi na zaštiti mojih prava. Potražila sam pravnu pomoć i ubuduće će moje interese zastupati ovlašteni odvjetnički ured', rekla je za Dnevnik.hr Tina Katanić.

 

Sada je na policiji da obavi svoj dio posla oko novog seks skandala.

 

Karijera Tine Katanić

 

Tina je privukla pažnju medija kada je osvojila titulu Kraljice Hrvatske 2005, a nakon toga njena manekenska karijera krenula je uzlaznom putanjom.

 

Najprepoznatljivija je kao TV lice Hrvatske Lutrije, a snimila je na stotine modnih editorijala na domaćem terenu i u inostranstvu. Pojavljivala se u javnosti i kao potpisnica peticije koju su pokrenuli u inicijativi Zajedno za Dinamo, a do sada se njeno ime nije povlačilo po javim skandalima. Nedavno je gostovala u video spotu popularnog Joleta za hit 'Kada žene tulumare', a prije par mjeseci izjavila je kako bi voljela ostvariti i pjevačku karijeru.

 

Tina Katanić inače je završila Pedagošku akademiju. 'Volim čitati ljude, mislim da sam onako dobar psiholog i psihijatar', nedavno je rekla Tina za ekipu inMagazina.

 

(Dnevnik.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook