Držala ga na mukama

George Clooney otkrio kako je zaprosio lijepu Amal: Vala, nije mu bilo lako...

Showbizz24.05.15, 14:16h

George Clooney otkrio kako je zaprosio lijepu Amal: Vala, nije mu bilo lako...
U intervjuu za CBS News glumac je prvi put progovorio o detaljima prosidbe

 

Clooney se našalio da je ga je Amal, nakon što ju je iznenadio pitanjem, neko vrijeme držala na iglicama te da to nije bilo nimalo lako podnijeti

 

'Vrlo brzo sam postao svjestan toga da je Amal žena s kojom želim provesti ostatak života, ali nikad o tome nismo razgovarali, tako da nisam mogao onako usput reći 'hej, možda bismo se mogli vjenčati'. Iznenadio sam je kad sam kleknuo pred nju i zaprosio je. Ona je uporno zbunjeno ponavljala 'wow' i 'o moj bože' jer to zaista nije očekivala', rekao je Clooney.

 

Amalina zbunjenost, priznao je, potrajala je dobrih pola sata.

 

'Samo smo tako sjedili, napokon sam joj rekao: 'Slušaj, meni su 52 godine i na koljenima sam već oko 28 minuta, stoga mi daj neki odgovor čim prije ili ću dobiti ozljedu kuka, a možda se više neću moći ni ustati iz ovog položaja.'

 

Clooney je također otkrio da je 37-godišnju Amal zaprosio u svom domu u Los Angelesu i to uz zvuke pjesama svoje pokojne tete Rosemary Clooney koja je s Bingom Crosbyjem glumila u filmu 'Bijeli Božić'.

 

'Bili smo kod kuće i pustio sam da svira lista s pjesmama moje tete Rosemary', rekao je glumac koji je ne tako davno slovio za najpoželjnijeg holivudskog neženju.


Bračni par Clooney svaki slobodni trenutak provodi zajedno, a iako ih poslovi često odvode na različite krajeve svijeta, čvrsto se drže pravila da ne budu razdvojeni duže od tjedan dana. Budući da Clooney u New Yorku snima film pod redateljskom palicom Jodie Foster, Amal je odlučila prihvatiti mjesto gostujuće profesorice na njujorškom sveučilišta Columbia kako bi bila uz supruga.

 

'Kad sam joj rekao da moram provesti tri mjeseca u New Yorku zbog snimanja rekla je da će prihvatiti ponudu Columbije. Tako da smo se prilagodili jedno drugom. Kad ona treba zbog posla ići u London, ja idem s njom kad god mogu i zasad to funkcionira', rekao je glumac i otkrio da Amal nije ljubiteljica svih njegovih filmova.

 

'Nije joj se svidjela 'Gravitacija'. Misli da sam malo prerano odlebdio u svemir', rekao je Clooney.

 

(tportal.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook