Britanska javnost zgrožena

Doživotan zatvor podivljalom sadisti: 4-godišnju kćerku deset dana nemilice mlatio, pred smrt joj još izbio zube

Hronika23.05.15, 18:31h

Doživotan zatvor podivljalom sadisti: 4-godišnju kćerku deset dana nemilice mlatio, pred smrt joj još izbio zube
Pomahnitali Wheatley na internetu je pretraživao teme 'kako sakriti modrice' i 'kako zalijepiti zube ako ispadnu', otkrili su zapanjeni istražitelji

 

Prodavač u supermarketu Carl Wheatley (31) 4-godišnjoj kćeri Alex-Marie je prije nego je umrla zadao 66 udaraca i izbio joj prednje zube. Najgore od svega je što je samo mjesec dana prije na sudu dobio skrbništvo nad nesretnom djevojčicom.

 

Britanac je deset dana divljao nad njom jer je, kako je kasnije rečeno na sudu, bio izvan sebe budući da nije dobio skrbništvo i nad drugim djetetom, 3-godišnjim sinom.

 

Inzistirao je na skrbništvu zato jer bi mu to omogućilo da dobije veću kuću i brojne druge povlastice kao samohrani otac, ispričao je njegov kolega kojem se povjerio.

 

- Deset dana prije smrti počeo je tući djevojčicu i držao je zatvorenu u kući te pazio da je nitko ne vidi i tako skrivao ozljede, rekao je britanski sudac Andrew Bright, zgrožen neviđenim sadizmom oca.

 

Na internetu je pretraživao teme 'kako sakriti modrice' i 'kako zalijepiti zube ako ispadnu', otkrili su istražitelji.

 

Pomahnitali Wheatley je bio uvjeren da ne čini ništa loše i da su to sporadični udarci.

 

Alex-Marie su njeni udomitelji, kod kojih je bila dvije godine nakon što su ju je socijalna služba oduzela nemarnoj majci, opisali kao veselu curicu koja je voljela pjevati i plesati.

 

Wheatley, koji je bolovao od ADHD-a i imao napade tjeskobe, je 2013. iznenada zatražio skrbništvo, a lani u siječnju su mu to i odobrili te je djevojčica došla živjeti k njemu u Hatfield.

 

Ubojica je sada osuđen na doživotnu kaznu, a bit će provedena i poseba istraga u socijalnoj službi da se vidi kako je došlo do propusta koji je doveo do tragičnih posljedica.

 

(jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook