Depo preporuka za najbolju zabavu

Kišni vikend uz 'hladno pivo' i domaći film: Saznajte kako je Armija BiH počela izvoditi atentate na svoje komandante!

Nedjeljni magazin22.05.15, 13:07h

Kišni vikend uz 'hladno pivo' i domaći film: Saznajte kako je Armija BiH počela izvoditi atentate na svoje komandante!
I ovog vikenda, DEPO portal je za vas izabrao odlične sadržaje kojima možete ispuniti svoje slobodno vrijeme. Ima tu i događaja posvećenih stilu i ljepoti, ali i vrhunskih muzičkih i filmskih poslastica, pa izvolite, izbor je u cjelosti vaš

 

VIKEND PRAZNIK LJEPOTE: Kantonalni izbori za Miss


Ako volite ugađati svojim očima gledajući lijepe žene, onda je Izbor za Miss Posavskog kantona 2015. koji će se održati večeras, 22. maja, pravi izbor za vas.

 

Ovaj uzbudljiv događaj koji slavi žensku ljepotu desit će se u suvremenom trgovačko zabavnom centru City Center In Orašje s početkom u 20 sati.

 

miss-posavine-2015-2

 

Uz četrnaest finalistica iz cijelog kantona koje se natječu za titulu najljepše, na pozornici City Center In Orašje nastupit će Igor Vukojević koji ima novi album "Idu godine", a što je osmi samostalni album ovog popularnog pjevača iz Doboja.

 

Igoru će društvo praviti popularna Goca Tržan s kojom pjeva poznati hit 'Pedeset', a prisutni će biti i mnogi drugi gosti iznenađenja iz svijeta muzike. 

 

No to nije sve, tu je i dvodnevni Late night shopping 22. i 23. maja, od 18 do 23 sata.
 
 

Slijedi i izbor Miss Tuzlanskog kantona 2015 godine, koji će se održati u Tržnom centru Etna u Gračanici 24. maja, s početkom u 19:30 sati, tako da... Uživajte u ovim vrhunskim događajima koji slave ljepotu i mladost!

 

VIKEND LUDA ZABAVA: Dani zatvorenih vrata Hladnog piva

 

Ljubitelj ste dobre stare svirke popularnog hrvatskog rock benda?

 

Onda svakako navratite na druženje s njima koje će se održati u subotu, 23. maja, sa početkom u 18.30 sati u Green Man PUB-u (Branilaca Sarajeva 19 - preko puta Narodnog pozorišta).

 

hladno-pivo

 

Mile i ekipa družiće se sa vama uz promotivnu prodaju novog albuma Hladnog piva DANI ZATVORENIH VRATA i potpisivanje CD-ova, a one najbrže očekuju iznenađenja!

 

A sve to, naravno, uz hladno Laško pivo i odličnu atmosferu!

 

Ulaz je slobodan za sve one koji ponesu dobro raspoloženje, a do tada preporučujemo zagrijavanje uz album DANI ZATVORENIH VRATA.

 

 

VIKEND FILMSKI UŽITAK: 'Ja sam iz Krajine, zemlje kestena' na Cinema TV

 

Ne ide vam se u grad, ne ide vam se iz njega? Želite samo provesti ugodnu noć u intimi vašeg doma?

 

Onda svakako pogledajte dobar film, a mi vam preporučujemo premijeru 'Ja sam iz Krajine, zemlje kestena' bh. reditelja Jasmina Durakovića na CTV, u nedjelju u 20.10.  

 

Ovaj savremeno-historijski film u cjelosti je posvećen bosanskoj Krajini. Filmska priča je bazirana na neobjavljenom romanu "Krvavi zalogaj" autora scenarija Mirsada Ćatića Čuperka, i kroz priču o dvojici braće po mlijeku, koji su zajedno bez očeva rasli, vodi vas kroz svijet isprepletenih krajiških istina, legendi, intriga i dugo skrivanih tajni.

 

Ljubav, osveta, bijes, inat, ponos, zaguljenost i praštanje su vodilje u labirint sudbine Krajišnika i sve to u čudesnim i nikada dosad, na ovaj način, filmovanih pejsaža tog kraja, a naročito rijeke Une.

 

Ali film progovara i o nikad razotkrivenom pokušaju atentata na poznatog komandanta Armije BiH.

 

U traileru detaljnije saznajte o čemu se radi...

 

 

Uživajte u ovom zabavnom majskom vikendu!

 

(DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook