NOVA ZVIJEZDA U HIT SERIJI ‘LUD, ZBUNJEN, NORMALAN’

Tarik Filipović ‘deblja’ se u Sarajevu: Uživa u bosanskoj hrani i luduje sa otkačenim Fazlinovićima

Mediji21.05.15, 14:09h

Tarik Filipović ‘deblja’ se u Sarajevu: Uživa u bosanskoj hrani i luduje sa otkačenim Fazlinovićima
Na setu u Hrasnici, nadomak Sarajeva, u jeku je snimanje 10. sezone trenutno najpopularnije humorističke serije u regionu

 

Glumac Tarik Filipović već nekoliko dana boravi u Sarajevu. On glumi u novoj sezoni serije "Lud, zbunjen, normalan", a bit će i dio glumačke ekipe nove predstave Dine Mustafića pod nazivom "Ko živ, ko mrtav".

 

- Drago mi je što sam dio ekipe najbolje humoristične serije "Lud, zbunjen,normalan". Na snimanju sve je bilo odlično, dosta smijeha i zezanja. Ipak, ne smijem govoriti više o ovom projektu i ulozi koju igram - rekao je Filipović.

 

Tokom boravka u prijestonici BiH popularni hrvatski glumac i voditelj najviše vremena provodi sa prijateljima Elvirom Bolićem i Nedžadom Podžićem Poćkom, a otkriva i da je uživao u specijalitetima Bolićevog novog restorana na Grbavici .

 

-  Sve što sam probao je izvrsno, tako da sam se malo udebljao. Posebno bih izdvojio kolač koji je specijalitet kuće i zove se kao i restoran "Paper Moon", priznaje Filipović.

 

Inače, na setu u Hrasnici, nadomak Sarajeva, u jeku je snimanje 10. sezone trenutno najpopularnije humorističke serije u regionu, koja nakon BiH ruši rekorde gledanosti i u Hrvatskoj i Srbiji.

 

Nove epizode serijala “Lud, zbunjen, normalan” u BiH prikazuju se na Face TV, svaki dan u 20 sati.         

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook