Od Tjentišta, preko Novog Sada, pa sve do Jaza

OK i EXIT avantura za nezaboravan provod ovoga ljeta

Zabava21.05.15, 11:01h

OK i EXIT avantura za nezaboravan provod ovoga ljeta
Od Tjentišta, preko Novog Sada, pa sve do Jaza uživajte u najboljem provodu i nezaboravnoj avanturi ovoga ljeta. Sjajni izvođači i ljepota različitosti, svake od ove tri lokacije, garantuju odličnu zabavu i provod za pamćenje

 

Za sve ljubitelje dobre zabave i vrhunskog provoda OK Fest i EXIT su u okviru zajedničke saradnje pripremili specijalnu ponudu. U pitanju su posebni paketi u kojima se posjetiocima ovogodišnjeg OK Festa na Tjentištu nudi mogućnost kupovine paketa (ulaznica+kamp) za EXIT, SEA DANCE ili Avanturu (Exit + Sea Dance) po vrlo povoljnim uslovima, već od 135,00 KM.


Sve informacije o ovoj specijalnoj ponudi možete pronaći na zvaničnoj web stranici OK Festa, a tu su i kontakt informacije za prijavu i kupovinu paketa.


Od Tjentišta, preko Novog Sada, pa sve do Jaza uživajte u najboljem provodu i nezaboravnoj avanturi ovoga ljeta. Sjajni izvođači i ljepota različitosti, svake od ove tri lokacije, garantuju odličnu zabavu i provod za pamćenje.  


Zagrijavanje počinje na Tjentištu .... Podsjećamo vas da će se ovogodišnji OK Fest održati 3, 4. i 5. jula, a među headlinerima naći će se poznati regionalni izvođači: Brkovi, Elemental, Zabranjeno pušenje, Rundek Cargo Trio, Eyesburn, Bad Copy, Darkwood Dub, Električni orgazam, Hladno pivo...

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook