Emina mu zaprijetila, ili...?

Mustafa Sandal sa snimanja spota otjerao sve djevojke sa silikonima!

Showbizz21.05.15, 10:34h

Mustafa Sandal sa snimanja spota otjerao sve djevojke sa silikonima!
Turska zvijezda i suprug pjevačice Emine Jahović prije nekoliko dana snimio je spot za novu pjesmu u kome se pojavljuju i lijepe beogradske djevojke

 


Kako saznaju mediji, od organizatora je zahtijevao diskretnost, tačnost, profesionalizam... ali je za svoje zahtjeve pošteno platio. 


- Tražio je da lokaciju, vrijeme i sve što se tiče snimanja ne otkrivamo ni najbližim prijateljima. Posebno nam je rekao da ne želi novinare i fotoreportere na setu - ispričao je za Blic jedan od ljudi koji su radili na realizaciji ovog videa. Kako su objasnili, pjevač je na snimanje došao prije svih i nadgledao sve, do najsitnijih detalja.


- Kada je video kakve smo djevojke odabrali za spot, poludio je. Iako smo bili ubijeđeni da će mu se svidjeti jer su prelijepe, on je imao drugačije zahtjeve - ispričao je izvor sa lica mjesta.

 

mustafa-sandal-spot


- Želio je djevojke bez silikona u ustima, grudima... bez nadograđenih noktiju i kose, prirodnog tena, bez šminke... tako da smo u jedan sat iza ponoći zvali jednu modnu agenciju koja nam je poslala 12 djevojaka po Mustafinom ukusu. Snimanje je trajalo do sedam sati ujutru, ali je on odmah po završetku isplatio sve ljude koji su radili - ispričao je jedan od organizatora.

Mustafa Sandal i Emina Jahović
 
Mustafa Sandal se u toku jučerašnjeg dana vratio u Tursku, gdje ga čekaju Emina i sinovi. Spot je sada poslat na montažu, a prema planovima turske zvijezde, njegova će premijera biti za dvije sedmice.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook