Foto i video/ Ovacije u razdraganoj publici

Haris Burina Zeničane digao na noge: Pogledajte kako je bilo na premijeri predstave 'I ovo ...I ono...I sve'!

Kultura20.05.15, 14:42h

Haris Burina Zeničane digao na noge: Pogledajte kako je bilo na premijeri predstave 'I ovo ...I ono...I sve'!
Novi projekt Harisa Burine, po uzoru na stand-up komedije koje su sada u trendu, iako sam ne voli reći da je to klasični stand-up, sinoć je zeničku publiku naprosto 'osvojio'

 

To su istinite priče, koje je u svojoj izuzetno bogatoj glumačkoj karijeri lično doživio Haris Burina, a prvi put je te priče „upakovao“ u predstavu za javno izvođenje.

 

Na sinoćnjoj premijeri ove (ne) stand-up komedije u Cabaret Clubu Bosanskog narodnog pozorišta u Zenici, publika je imala priliku uživati u vrhunskom humoru ovog poznatog bh. glumca. 

 

Ovaj Harisov (ne)stand-up projekat uslijedio je nakon izuzetnog uspjeha njegove monodrame Ćorkan (Ivo Andrić), koju je izveo preko 130. puta, širom regiona, a na dugogodišnji nagovor njegovih prijatelja.


 
Burina svojom predstavom „I ovo... I ono... I sve“ ide u korak s vremenom, jer je upravo ova predstava ono što našu pozorišnu publiku može zaintrigirati i „dozvati“ da (po)gledaju.

 

Odmah nakon premijerne izvedbe u Zenici, Haris Burina s ovom predstavom kreće na veliku turneju širom Bosne i Hercegovine, ali i regije. 


 
Pogledajte singl „I ovo... I ono... I sve“, koji je objavljen prije mjesec dana na youtube.com, a predstavlja uvod u ovaj projekat – ne stand up comedy show.

 


 

 
(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook