Foto/ Završena velika nagradna igra

Pogledajte ko su sretnici koji su danas u Sarajevu dobili luksuzni Renault Clio!

Biznis Klub15.05.15, 16:15h

Pogledajte ko su sretnici koji su danas u Sarajevu dobili luksuzni Renault Clio!
Danas je u Sarajevo petero dobitnika bogatije za ključeve luksuznog Renaulta Clia. Evo kako je završila popularna nagradna igra i ko su dotični sretnici

 

Povodom završetka velike nagradne igre „zaPikaj Nagrade!“, danas je u Sarajevu, na platou ispred Konzum centra u Ložioničkoj 15, direktor Super Kartice, g. Boris Barić, uručio ključeve 5 atraktivnih Renault Clia najsretnijim dobitnicima.

 

Ovom prilikom, svoje vozilo preuzele su korisnice Pika Kartice: Željka Puzić, Jasmina Gegić, Senada Velić, Mediha Šehović i Leposava Tavra. Ponosne vlasnice novog Renaul Clia nisu krile oduševljenje što je baš njihov nagradni kupon izvučen među 3 miliona ubačenih kupona na prodajnim mjestima Konzuma i partnera Pika Kartice širom Bosne i Hercegovine.


Nagradna igra „zaPikaj Nagrade!“ trajala je od 20. marta do 18. aprila 2015. godine. Korisnici Pika Kartice su prilikom kupovine u Konzumu i kod ostalih partnera programa, mogli sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti brojne nagrade: 5 automobila Renault Clio, 10 putovanja u Istanbul za dvije osobe te 50 poklon kupovina u Konzumu u vrijednosti 50KM.

 

Odaziv kupaca na sudjelovanje u nagradnoj igri bio je više nego odličan. Tome u prilog govori 3 miliona prikupljenih nagradnih kupona. Partner nagradne igre bila je kompanija GumaM.


Ovdje iznenađenja za korisnike Pika Kartice ne prestaju. Naime od 01. maja Pika Kartica program je brojniji za još jednog partnera – Gazprom i NIS Petrol benzinske stanice, što će omogućiti korisnicima da još brže sakupljaju bodove na svojoj Pika Kartici.

 

Polovinom maja na kućnu adresu na kućnu adresu korisnika Pika Kartice koji su prešli zadani prag, stiže prva knjižica pogodnosti, koja uz najbolju ponudu, najveće popuste i mnoštvo iznenađenja, sadrži i bonove za kupovinu. Knjižicu će dobiti i korisnici Pika Kartice koji su aktivno sudjelovali u programu, ali nisu prešli zadani prag, kao motivator da to naprave u narednom obračunskom razdoblju.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook