Čitali ste na DEPO Portalu

Protekla sedmica otkrila: Ko je popularniji u BiH - Tito ili Alija?!

Nedjeljni magazin15.05.15, 13:05h

Protekla sedmica otkrila: Ko je popularniji u BiH - Tito ili Alija?!
Donosimo vam pregled najčitanijih tekstova na DEPO portalu u ovoj sedmici

 

Ubjedljivo najčitaniji tekst na DEPO portalu u ovoj sedmici bio je tekst Titove unuke, hrvatske pozorišne rediteljke Saše Broz. Ona je na svom Facebook profilu komentirala tvrdnje admirala Davora Domazeta Loše, koji je u HRT-ovoj emisiji 'Nedjeljom u dva' kazao kako je Tito bio podmetnuti ruski agent, odgovorivši šta misli o admiralovim tvrdnjama. Saša Broz je, između ostalog, napisala da je 'Tito bio posvojeno dijete punokrvne Kolumbijke i nasljednika kralja Karla XXL'. Ostatak pročitajte na OVOM linku.

 

Drugi tekst koji ste najviše čitali na DEPO portalu je izjava Recepa Tayyipa Erdogana o prvom predsjedniku Predsjedništva BiH te njegovom sinu, aktuelnom članu Predsjedništva BiH. Turski predsjednikn je u intervjuu za sedmičnik Stav otkrio šta mu je Alija Izetbegović rekao prije nego je umro. Ako ste propustili, pročitajte OVDJE.


Ove sedmice na trećem mjestu najčitanijih tekstova na DEPO portalu našla se crna hronika, odnosno napad na imovinu hrvatskih turistica u glavnom gradu BiH. Kakav su pakao preživjele u Sarajevu i zašto su im u hotelu u kojem su odsjele uposlenici odbili pomoći, čitajte OVDJE.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook