VIDEO/ TVRDI DA JE BILA DROGIRANA

Veliki incident u školstvu: Učenici prepoznali svoju zgodnu učiteljicu u filmu za odrasle

Hronika05.05.15, 21:36h

Veliki incident u školstvu: Učenici prepoznali svoju zgodnu učiteljicu u filmu za odrasle
Zgodna 35-godišnjakinja iz grada Češka Lipa, koja se u filmu seksa s muškarecem, tvrdi da je bila drogirana i nije znala što čini

Češka učiteljica dobila je otkaz nakon što su je učenici prepoznali na filmu za odrasle s interneta, prenosi Daily Mail . Films njom u glavnoj ulozi su dijelili među sobom, a roditelji su poludjeli kad su doznali i sve prijavili ravnatelju. 35-godišnjakinja iz grada Češka Lipa tvrdi da je bila drogirana i nije znala što radi.

 

- Tražila sam dodatni posao i javila sam se na oglas u kojem su tražili model za donje rublje. Mislim da su me drogirali kokainom. Moje ponašanje se promijenilo i osjećala sam se opušteno i ugodno. Nikada ne bih ovako nešto učinila u normalnim okolnostima, brani se učiteljica, kojoj nije otkriven identitet.

 

Film traje 40 minuta, a učiteljica u kameru govori da voli fitness, ima dvoje djece i razvedena je. Nakon uvoda se maže uljem za tijelo i vodi ljubav s muškim glumcem.

 

 Ne želim joj suditi jer ne znam zašto je to učinila, no nije u redu da 15-godišnjaci ovo vide i tračaju o tome. Pred kamerama se skidala za novac s potpunim neznancem i to nije u skladu s ulogom odgajatelja koju učitelji imaju, rekao je jedan roditelj.

 

 

(jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook