Zbog velikog interesovanja

Logosoft produžava akciju 'A šta ti gledaš?' do 30. maja

Biznis Klub04.05.15, 14:47h

Logosoft produžava akciju 'A šta ti gledaš?' do 30. maja
Što se tiče korisnika koji do 30. maja potpišu ugovor za neki od LoGO! paketa na 12 mjeseci, takođe će na tri mjeseca dobiti sve dodatne TV pakete potpuno besplatno

 

Zbog velikog interesovanja akcija "A šta ti gledaš?" kompanije Logosoft, koja uključuje IPTV uslugu sa najboljom ponudom TV kanala te brojne povoljnosti koje korisnici mogu ostvariti uz  LoGO! pakete, biće produžena do 30. maja.  

 

Ovo znači da će svi korisnici koji odluče da do navednog datuma potpišu ugovor za bilo koji od LoGO! paketa na period od 24 mjeseca, za prva tri računa platiti simboličnu pretplatu od samo 1 KM. Također, tokom prva tri mjeseca moći će besplatno da uživaju i u progamima svih dodatnih TV paketa, čemu će se posebno obradovati ljubitelji sporta.

 

Što se tiče korisnika koji do 30. maja potpišu ugovor za neki od LoGO! paketa na 12 mjeseci, takođe će na tri mjeseca dobiti sve dodatne TV pakete potpuno besplatno.

 

LoGO! su integrisani paketi usluga koji sadrže i mobilnu telefoniju sa najnižom cijenom SMS poruka (0,05 KM) i poziva (0,17 KM) prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u BiH, a tu je i izbor pametnih telefona koje Logosoft izdvaja u sklopu ove akcije.

 

Ako se do 30. maja odlučite da odaberete LoGO! Quadro paket, pored navedenih pogodnosti Logosoft vam nudi da birate između dva vrhunska pametna telefona Samsung Core 2 i Huawei G630, koje ćete uz standarnu pretplatu LoGO! Quadro paketa dobiti za samo 1 KM.

 

Sa druge strane, ako se pretplatite na LOGO! Trio paket, u njegovoj posebnoj ponudi naći ćete sjajni LED Smart TV uređaj Samsung UE 39“ F5300 po cijeni od 899 KM koji možete kupiti i obročno na maksimalno 12 rata.

 

Logosoft od prije nekoliko dana ima u ponudi i LoGO! BIZ, platformu kreiranu za bh. kompanije svih veličina, koja je rezultat saradnje sa kompanijom Microsoft. LoGO! BIZ podrazumijeva sve usluge i servise koji su do sada bili dostupni u ponudi Logosofta i kombinuje ih sa mobilnom telefonijom i Microsoft Office-om 365, kako bi korisnici dobili kompletno rješenje za uspješno poslovanje. Korisnici LoGO! BIZ mobilne telefonije mogu da računaju na besplatne pozive u mobilnoj i fiksnoj telefoniji unutar njihove grupe, bonus minute za sve fiksne i mobilne mreže u BiH, neograničen broj SMS poruka na fair use osnovi uključenih u pretplatu te na brz mobilni Internet.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook