FOTO/ KAKAV PRIZOR

Ne znamo kako je bilo vama, no ovako je izgledao prvomajski uranak u okolini Novog Sada

Showbizz03.05.15, 19:56h

Ne znamo kako je bilo vama, no ovako je izgledao prvomajski uranak u okolini Novog Sada
Ove seksi dame privukle su pažnju prisutnih čim su se pojavile, ali one se nisu obazirale na to. Iznijele su iz kola sve što su ponijele za ovu priliku i druženje je moglo da počne

Starleta Stanija Dobrojević i fitnes instruktorka Ana Marija Žujović prvomajski uranak riješile su da provedu zajedno. Uživanje u prirodi, zdrava ishrana i sport dio su svakodnevice atraktivnih crnki, koje veoma vode računa o svom zdravlju i izgledu, te ne čudi što su tako provele zajednički odmor u zelenilu Novog Sada.

 

Djevojke su ćaskale i jele voće, a onda je uslijedilo ono što obe obožavaju, slikanje za društvene mreže. Starleta i Žujovićeva provele su najmanje pola sata u izradi što kvalitetnijih selfija, kojima će počastiti svoje fanove, ali njima to ne predstavlja nikakav napor, šta više, kako same kažu, uživaju u tome.

 

stanija-i-ana-marija-prvi-maj

 

Nakon toga, riješile su da potroše kalorije, pa su zaigrale badminton. Igra ih je, sudeći iz priloženog, veoma zabavila, jer nisu skidale osmijeh s lica, ali to nije bio kraj igri, a ni rekreaciji. Stanija nije bila lijena da donese bicikl do mjesta na kom su odmarale, pa su se zajedno provozale na istom.
Ljudi su ih začuđeno gledali, a njihov atraktivan stajling privukao je još veću pažnju. Stanijine grudi sjevale su na sve strane, što je muški dio „publike“ oduševilo, te su svi zijevali u nju bez treptaja.

 

(alo.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook