Od 10 do 12 sati

Obustava saobraćaja u Sarajevu zbog javnog okupljanja u bivšoj Dobrovoljačkoj

Hronika03.05.15, 09:52h

Obustava saobraćaja u Sarajevu zbog javnog okupljanja u bivšoj Dobrovoljačkoj
Trolejbuski saobraćaj bit će u funkciji na relaciji Otoka - Dobrinja, dok ostale trolejbuske linije neće biti u funkciji

 

U nedjelju 3. maja 2015. godine u periodu od 10 do 12 doći će do izmjene u odvijanju javnog gradskog prijevoza zbog okupljanja u ulici Hamdije Kreševljakovića, prenosi bh. novinska agencija Patria.

 

Trolejbuski saobraćaj bit će u funkciji na relaciji Otoka - Dobrinja, dok ostale trolejbuske linije neće biti u funkciji.

 

Autobuske linije za Pofaliće i Velešiće saobraćat će skraćeno i dijelom će mijenjati trasu, te će umjesto sa Drvenije polaziti sa Skenderije (trolejbusko stajalište u ulici Hamze Hume), a od Pofalića odnosno Marijinog Dvora do Skenderije i nazad saobraćat će trasom uz tramvajsku prugu, saopćeno je iz Služba za odnose sa javnošću KJKP Gradski saobraćaj Sarajevo.

 

Takođe, u Sarajevu će danas, zbog održavanja javnog okupljanja u bivšoj Dobrovoljačkoj ulici, od 10.00 do 12.00 sati biti obustavljen saobraćaj u ulicama: Derviša Numića, Zagrebačka, Terezija i Hamdije Kreševljakovića (dionica od raskrsnice s ulicom Hamze Hume do raskrsnice s ulicom Ćumurija), saopćeno je iz BIHAMK-a, prenijela je Fena.

 

(DEPO PROTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook