Ove sedmice na DEPO Portalu

Sve tajne porodice Balašević u sjeni stravičnog pucnja u Zvorniku

Nedjeljni magazin01.05.15, 09:55h

Sve tajne porodice Balašević u sjeni stravičnog pucnja u Zvorniku
Prošla sedmica završila je emotivnim koncertom Đorđa Balaševića u sarajevskoj Zetri, međutim nastup panonskog mornara ostao je u sjeni užasa u Zvorniku, kojim je otpočela ova sedmica. Donosimo vam pregled najčitanijih tekstova na DEPO portalu

 

Ove sedmice ubjedljivo najčitaniji tekstovi su bili ekskluzivni intervjui supružnika Balašević za DEPO portal.

balasevic-27-1


Kolegica Kristina Ljevak imala je priliku razgovarati sa Oliverom i Đorđom Balaševićem, a intervjui u kojima su panonska princeza i panonski mornar otvorili duše dobili su najviše pažnje naših čitatelja. Ako ste propustili ove ekskluzivne razgovore, svakako ih pročitajte i saznajte zašto se kaže da iza svakog uspoješnog muškarca stoji uspješna žena.

 

lejla-zvizdic-1

Intervju Balaševićeve ljepše polovice, pod naslovom 'Đole je jedini čovek sa kojim se ne bih plašila ni na Titaniku!' pročitajte OVDJE, a šta je za naš portal rekao Đole nakon sarajevskog koncerta pronaći ćete na OVOM linku.

 

Facebook komentar sarajevskog umjetnika Damira Nikšića, u kojem se osvrnuo na prošlosedmičnu vruću temu - estetski zahvat kojem se podrvgla TV voditeljica Lejla Zvizdić, treći je najčitaniji tekst na DEPO Portalu ove sedmice. Nikšićev blog komentar pod naslovom 'Bilo pčele ili ne: Da li je slučaj Lejle Zvizdić montirani javni skandal ili...' pročitajte OVDJE.

nerdin-ibric

 

Tema koja je obilježila proteklu sedmicu svakako je napad na policijsku stanicu u Zvorniku, u kojem je 24-godišnji Nerdin Ibrić ubio jednog policajca, te dvojicu ranio. Na listi najčitanijih tekstova na DEPO portalu našla se i ispovijest Ibrićeve majke u kojoj, između ostalog, kaže da su njenog sina zaveli i da se potpuno promijenio u posljednje vrijeme. Ispovijest očajne Halime Ibrić naći ćete na OVOM linku.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook