Sramno nesportsko ponašanje

Padaju optužbe: Ko je demolirao svlačionicu NK Šujica - gosti ili domaći?

Sport28.04.15, 16:55h

Padaju optužbe: Ko je demolirao svlačionicu NK Šujica - gosti ili domaći?
Lokalni derbi 20. kola Druge lige FBiH jug između HNK Tomislava iz Tomislavgrada i NK Šujice zasjenio je incident u kojem je demolirana i uništena svlačionica gdje su bili smješteni gosti iz Tomislavgrada



 Kako se doznaje iz NK Šujice, nogometaši i predstavnici HNK Tomislava uništili su i demolirali inventar svlačionice gdje su počupali tuševe te polupali svjetla i prekidača.


 Iz Uprave ovog kluba ne osuđuju igrače već upravu NHK Tomislava, za koju kažu kako stoje iza ovog incidenta iz njima poznatih razloga.


 S druge strane, iz Uprave HNK Tomislava su se očitovali priopćenjem za javnost u kojem navode kako su igrači HNK Tomislava napustili svlačionice u urednom stanju, što potvrđuje i njihov trener Mate Bandić koji je svlačionicu napustio zadnji, odnosno u 19 sati.


 "Šteta je u gostujućoj svlačionici izrežirana (učinjena od domaćih bolesnih umova) s jasnom namjerom da se optuže igrači 'Tomislava', a i policijski zapisnik sačinjen u 20.30 sati govori dosta o prezentiranoj situaciji", stoji u priopćenju iz Uprave tomislavgradskog nogometnog kluba koje je potpisao predsjednik Ilija Bagarić.


 Također se navodi kako je HNK Tomislav napravio propust jer domaćinu nisu predali svlačionice kako to nalažu pravila, zbog čega su se obvezali sanirati štetu iako je, kako kažu, nisu napravili.


 Zbog ovog nesportskog događaja na mjesto događaja izlazila je i tomislavgradska policija koja je napravila očevid.

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook