Donna Ares ogorčena zlobom bh. građana

Gade mi se komentari na rogove, bolest kao marketing... Molim Dubiozu kolektiv da izbaci naslov 'Escape from Balkan'

Lifestyle23.04.15, 13:16h

Gade mi se komentari na rogove, bolest kao marketing... Molim Dubiozu kolektiv da izbaci naslov 'Escape from Balkan'
Ovdje samo pomaže odlazak iz ove tuge tužne zvane BiH. Jer ako neko nije shvatio namjeru koncerta da se pomogne drugima, ne meni, uz tolike pozive i reklamu onda s nama nešto ne štima, napisala je ogorčena Donna Ares

 

Nakon brojnih negativnih komenatara koji su se pojavili na društvenim mrežama i portalima zbog humanitarnog koncerta Donne Ares koji je održan prošle sedmice u sarajevskoj Zetri, na svom Facebook profilu juče se oglasila razočarana pjevačica, koja se već mjesecima bori protiv teške bolesti.

 

- Molim Dubiozu kolektiv da sad izbaci naslov 'Escape from Balkan', jer ovdje samo to pomaže, a svi njihovi naslovi pjesama su mi na neki nacin sudbonosni!!! Gade mi se komentari na rogove, bolest kao marketing, pa pitanja "šta je sa OBIČNIM svijetom", a tukci ne vide da se za obican svijet koncert i pravio, ne bi li se kome pomoglo, a to što oni neće da pomognu nikome, sad su im krivi moji rogovi!!!! Jadni smo da jadnije ne može!!! Ovdje samo pomaže odlazak iz ove tuge tužne zvane BiH. Jer ako neko nije shvatio namjeru koncerta da se pomogne drugima NE MENI uz tolike pozive i reklamu onda s nama nešto ne štima! Osuđuje se moj humanitarni koncert, a ne osuđuje se Miroslav Ilić u Sarajevu isti dan i ostali sadržaji!!! Ovo me samo čini jos jačom!! Ali i zabrinutijom za svu našu djecu!!! Sretna sam što sam odrastala u normalnijim vremenima za koja nove generacije nažalost nikad neće saznati - napisala je juče razočarana Donna.

 

Ipak, Donna je danas objavila novi, optimističniji status:

 

- Moram vam reći da ste mi jučer napunili inbox kao u ono vrijeme kad sam se tek razboljela. Hvala svim mojim prijateljima i ljudima koji me hrabre i podržavaju... Ja nisam neko ko reaguje na svaku glupost, ali juče su me povrijedili na ljudskoj osnovi, ne kao pjevačicu, to me ne dira apsolutno, to sam navikla, psi laju karavani prolaze, ali kad me uvrijediš kao čovjeka ničim izazvan, onda jednostavno pomiješaju se osjećaji. Neću primitivcima pružiti to zadovoljstvo da me otjeraju odavde ... Dobro sam razmislila i borit ću se za sve zacrtane ciljeve i za pomoć drugih jer sam ja svašta naučila iz ove svoje bolesti! Bolest mijenja čovjeka... ja ne gledam više na svoj život kao da nešto nastavljam. Ja svoj život upravo počinjem i živjet ću ga kako ja hoću, a ne kako mi primitivci nalažu... Neće me pokolebati više niko i ništa - obećavam! Ipak sam ja Žena Stijena... ne znam zašto sam to jučer u trenutku zaboravila, nikad više... ARES FOREVER... s rogovima i u supermarket ako treba.... dušmani šic šic... Prijatelji, volim vas do nebaaaaaaaaa - napisala je danas vidno raspoloženija Donna Ares.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/Foto: Facebook/md)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook