HOĆE LI USKORO VJENČANJE?

Danko Delibašić iskreno o vezi sa poznatom bh. glumicom: Sve što tražim u ženi - u Moni sam pronašao!

Lifestyle21.04.15, 14:09h

Danko Delibašić iskreno o vezi sa poznatom bh. glumicom: Sve što tražim u ženi - u Moni sam pronašao!
U iskrenom razgovoru za magazin Azra, u kome je, između brojnih drugih odgovora, govorio i o svojoj vezi sa sarajevskom glumicom Monom Muratović, Danko Delibašić priznaje da je sve što traži u jednoj ženi - u Moni pronašao

 


– To je jedna od najfascinantnijih i najnevjerovatnijih stvari koja se može čovjeku desiti, da s nekim uspostaviš takvu konekciju i da ona s vremenom postaje sve bolja i bolja. Od momenta kad smo jedno drugom uputili prve riječi krenula je ekspanzija međusobnog razumijevanja i emocija, ispričao je Danko Delibašić, sin najslavnijeg bh. košarkaša Mirze Delibašića, u iskrenom razgovoru za magazin Azra, u kome je, između brojnih drugih odgovora, govorio i o svojoj vezi sa sarajevskom glumicom Monom Muratović.


- Podrška smo jedno drugom, prijatelji smo, imamo isti način razmišljanja, barem kad su krucijalne stvari u pitanju. I sve je to prožeto ljubavlju. Ranije smo se znali površno, preko mog medijskog angažmana, a faktički smo se upoznali kako treba prije nešto manje od godinu. Naše dvije energije su samo čekale negdje u prikrajku da se spoje. Čitava suština i osnova tog našeg odnosa je vrlo kompleksna, ali iskrena. Što se tiče žene, sve ono što bih inače tražio - u Moni sam pronašao, priznaje Danko.

 
A na pitanje šta ga je toliko oduševilo kod nje, odgovara:


– Mona je toliko toga, nevjerovatna je žena. Prvo me oduševilo to kakav utjecaj ima na mene. Ozbiljnije sam počeo sam sebe da shvatam, da razdavajam bitne stvari od nebitnih.


Kako Vas je prihvatio njen sin Akin?


– Akin ima tatu kojeg voli, i to ne smijemo zaboraviti. Mona ima prekrasan odnos prema svom djetetu. Njih dvoje su sjajni, tako se dobro slažu i zabavljaju, da se u prolazu zaljubiš u njih dvoje. Akinu je šest i po godina. Često gledam kakvi su ljudi u odnosu prema svojim bližnjima i to mnogo utječe na mene i moj odnos prema njima. Odnos Mone i njenog sina stoga je bitna stavka u našem odnosu. Otkako sam upoznao Monu i otkako je naš odnos počeo prerastati u vezu, Akin je uvijek bio tu. On je morao biti tu, jer njih dvoje su cjelina. Nikad je nisam odvajao od njega, pogrešno bi bilo da sam to radio. Ako površno i plitko uđeš u odnos sa ženom koja ima dijete, s vremenom se moraju javiti problemi. Tu osobu moraš prihvatiti prvo kao majku. I zato je nama troma fenomenalno skupa. Najsretniji sam na svijetu.


I na kraju, možemo li očekivati vjenčanje uskoro?


– Kod nas stvari teku spontano. Kad dođe vrijeme za to, bit će. Nismo konzervativni, ne gledamo pravolinijski, ne sumnjam da će u našem privatnom životu sve biti dobro. Zato ne forsiramo ništa.

 

(Azra/DEPO PORTAL/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook