Vodimo vas na spektakl u Zetri

Ako ste ostali bez karte, DEPO Portal vam poklanja gratis upad na koncert Đorđa Balaševića!

Zabava21.04.15, 12:26h

Ako ste ostali bez karte, DEPO Portal vam poklanja gratis upad na koncert Đorđa Balaševića!
DEPO Portal dvoje najbržih čitatelja i čitateljki daruje sa po dvije ulaznice za spektakl u olimpijskoj dvorani Zetra, koji će biti odražan u subotu, 25. aprila

 

Ostalo je još samo četiri dana do koncerta Đorđa Balaševića u sarajevskoj Zetri! Iako vlada veliko interesovanje, kako je i najavljeno na početku prodaje, fanovi novosadskog pjesnika, kompozitora, pjevača do ulaznica će moći doći i na dan koncerta. Cijena ulaznica za parter na dan koncerta će biti 30,00 KM, dok su još prije mjesec dana rasprodana sva sjedeća mjesta.

 

Međutim, DEPO Portal dvoje najbržih čitatelja i čitateljki daruje sa po dvije ulaznice za spektakl u olimpijskoj dvorani Zetra, koji će biti odražan u subotu, 25. aprila.

 

Sve što trebate je poslati nam poruku na e-mail adresu [email protected], sa svojim imenom i prezimenom, te brojem telefona. U 'subject' mejla napišite 'Balašević'.

 

Inače, u pretprodaji se još uvijek mogu kupiti ulaznice za parter po cijeni od 25,00 KM te mali broj ulaznica za fan pit po cijeni od 50,00 KM i to isključivo direktno na prodajnim mjestima (Skenderija, BKC, Ferhadija).  

 

Organizator velikog sarajevskog koncerta Đorđa Balaševića je najstarija bh. muzička kuća - Sarajevodisk.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook