Plasman bh. proizvoda

Konzum i Bingo zajedno na FMCG Summitu

Biznis Klub01.04.15, 13:16h

Konzum i Bingo zajedno na FMCG Summitu
Kompanije Konzum i Bingo pojavit će se zajedno na prvom FMCG Summitu, gdje će govoriti o potencijalu plasmana bh. proizvoda u regiji i šire

 

 

 

U organizaciji InStore magazina i “BusINess Academy“ koji su sastavni dio kompanije Altermedia d.o.o., 16. aprila 2015. godine održava se prvi FMCG Summit u Kongresnom Centru Terme  Ilidža, Sarajevo.


Cilj Summita je da se na jednom mjestu okupi cijela FMCG industrija  (proizvođači, distributeri i trgovci) iz BiH i regije,  te da pokušaju odgovoriti na aktuelne teme  i  izazove.


Cjelokupan program FMCG Summita bit će usmjeren  na   odnose između  proizvođača, distributera i trgovaca sa fokusom na aktuelna pitanja  o trenutnoj konsolidaciji trgovine u BiH i regionu kao i  na mogućnosti širenja domaćih  kompanija u region i šire.


Učesnici u  programskom dijelu FMCG Summit-a su predstavnici kompanija: Konzum, Bingo,  Coca-Cola, Nestle, Johnson&Johnson, Atlantic Grupa, Imperial Tobacco, Perutnina Ptuj, HT ERONET, Nelt, AS Group, Megamix, Planet, Spanish Market, Ledo, Zvijezda, Sarajevski kiseljak, Sarajevska pivara, Veleposlanstvo Republike Slovenije, GfK, Nielsen, Mediana, InStore magazin.

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook