Akcijske pogodnosti povodom otvorenja

Domod otvara novu prodavnicu tehnike u BBI Centru

Lifestyle31.03.15, 12:42h

Domod otvara novu prodavnicu tehnike u BBI Centru
Dana 03.04.2015. godine u 14:00 sati Robne kuće DOMOD otvaraju novu prodavnicu tehnike u BBI Centru u Sarajevu. Prodavnica ugodnog i domaćinskog ambijenta nalazi se na 4. spratu Centra

 

 

Centar je jedan od simbola grada Sarajeva i uživa posebnu i veliku pažnju posjetilaca koji će od sada moći kupovati bijelu, audio-video i IT tehniku, male kućanske aparate i posuđe u DOMOD-ovoj prodavnici u BBI Centru. 

 

DOMOD je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u distrubuciji i prodaji visokokvalitetnih proizvoda vodećih svjetskih brendova kao što su Samsung, VOX, Candy, Gorenje, Prestigio, Bosch, Ariston, Indesit, Sony, LG, Philips, Beko, Panasonic, HP, Dell, Toshiba, Lenovo, ASUS, Acer, Canon, Black&Decker, Dewalt, Metalac, Korkmaz, Tefal, Rowenta i dr. 
Povodom svečanog otvorenja poslovnice u BBI Centru u DOMOD-u su pripremili poseban program i pogodnosti za sve posjetioce: 3 dana 10% popusta na cjelokupni asortiman posuđa, posebne akcijske cijene na odabrane artikle bijele, audio-video, IT tehnike i malih kućanskih aparata, poklone za kupce i nagradnu igru.


 
Otvorenje DOMOD prodavnice tehnike u BBI Centru je još jedan korak ka kupcima i ljubiteljima tehnike. Osim akcijskih pogodnosti povodom otvorenja nove prodavnice DOMOD nudi i trajne pogodnosti u vidu popusta na gotovinsko plaćanje, kupovine na rate i različitih kreditnih linija. Sve te pogodnosti će biti dostupne kupcima i u prodavnici u BBI Centru.

 

03.04.2015. godine tačno u 14:00 sati svi posjetioci nove DOMOD prodavnice u BBI Centru na 4. spratu moći će uvjeriti zašto DOMOD uživa titulu omiljenog mjesta kupovine tehnike.

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook