Foto / Još jedna lokacija za shopping

Novi butik za sarajevsku elitu: s.Oliver stigao u Altu

Lifestyle31.03.15, 10:47h

Novi butik za sarajevsku elitu: s.Oliver stigao u Altu
Modnom revijom i koktelom za poslovne partnere i klijente svečano je otvorena prva franšizna s.Oliver trgovina u našem glavnom gradu

 

 

Trgovina se nalazi u Alta centru u Sarajevu, a planira se otvaranje još nekoliko prodavnica, kako u Sarajevu, tako i u drugim bh. gradovima. Ova prodavnica nudi proizvode s.Oliver Casual Man $ Woman te Accessories, a planira se otvaranje trgovina za poslovne muškarce i žene pod brandom s.Oliver Premium te Comma za poslovne žene, a također i s.Oliver Junior.


Tako se sada proizvodi ovog svjetski poznatog branda u našem glavnom gradu mogu kupiti u isto vrijeme kada i u ostalim svjetskim metropolama. 


Svečano otvorenje svojim prisustvom uvećale su brojne poznate ličnosti iz javnog, sportskog i društenog života grada.


Deset manekena pokazalo je prisutnima ukupno 30 modnih kombinacija ove renomirane kuće. A imalo se šta i vidjeti. Pantalone, suknje, lepršave, ali i poslovne haljine, modeli od džinsa, torbe, novčanici i ostali dodaci, dukserice, košulje u kombinaciji sa modernim torbama prepoznatljivog s.Oliver dizajna samo su dio ponude.


Svečanosti otvorenja prisustvovala je kompletna postava KK Spars, kojima je brand menadžerica s.Olivera ispred firme Amedex d.o.o., koja je nosilac franšize,  Zinaida Hadžović uručila majice te na taj način simbolično ozvaničila početak suradnje između ovog košarkaškog kluba i s.Olivera.


Uspješni posluju sa uspješnima, pa se suradnja sa KK Spars činila kao logičan izbor, kazala je Hadžović.


Pozivu da prisustvuju otvorenju odazvali su se i Dalal Midhat, Fuad Backović Deen, Al Dino, kao i mnogi drugi prijatelji i fanovi branda s.Oliver...

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook