Sjajna prilika i odlični uslovi

Novo u ponudi Logosofta - bijela tehnika vrhunskih proizvođača na rate

Biznis Klub30.03.15, 15:43h

Novo u ponudi Logosofta - bijela tehnika vrhunskih proizvođača na rate
Ova sjajna ponuda podrazumijeva i fantastične uslove, pa je korisnicima Logosofta omogućena kupovina na 12 beskamatnih rata, i to bez dodatne dokumentacije, a uključuje i besplatnu kućnu dostavu u roku od tri radna dana

 

Logosoft svojim korisnicima predstavlja potpuno novu uslugu, drugačiju od onoga što ste do sada navikli.

 

Riječ je o ponudi vrhunskih aparata za domaćinstvo koje, od ponedjeljka 30. marta, možete naći u ponudi Logosofta. Pored postojeće ponude uređaja (mobilni aparati, tableti, televizori), Logosoft vam sada pomaže da opremite svoj dom bijelom tehnikom provjereno kvalitetnih proizvođača, među kojima su LG, Electrolux, Daewoo i Hotpoint Ariston.

 

Ova sjajna ponuda podrazumijeva i fantastične uslove, pa je korisnicima Logosofta omogućena kupovina na 12 beskamatnih rata, i to bez dodatne dokumentacije, a uključuje i besplatnu kućnu dostavu u roku od tri radna dana.

 

Kupovina bijele tehnike na 12 rata moguća je, kako za sve nove, tako i za postojeće korisnike xDSL baziranih servisa (LoGO! paketi, xDSL Internet, Super TV) koji potpišu ugovor sa minimalnim periodom trajanja od 12 ili 24 mjeseca.

 

Logosoft je omogućio kupovinu koja uključuje jednokratno plaćanje cjelokupne vrijednosti željenog artikla, za sve korisnike usluga Logosofta bez minimalnog perioda trajanja ugovora, kao i za osobe koje još uvijek nisu korisnici usluga Logosofta.

 

Katalog trenutno dostupnih uređaja možete pronaći na www.lol.ba, te na prodajnim mjestima Logosofta, gdje možete dobiti i dodatne informacije u vezi sa ovom fantastičnom ponudom.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook