Za potpunu ravnotežu

Želite privući ljubav, dobre vibracije, porodičnu sreću? Isprobajte FENG SHUI savjete!

Auto & Dom28.03.15, 21:30h

Želite privući ljubav, dobre vibracije, porodičnu sreću? Isprobajte FENG SHUI savjete!
Feng shui boje su vrlo snažne i mijenjanje boja kojima smo okruženi su jedan od najmoćnijih načina da promijenimo svoj život

 

Svaka boja je izraz jednog od pet elemenata. Postoje određene boje koje donose pozitivnu energiju u život, a određuju se prema datumu rođenja i spolu.

 

Boje kojima smo okruženi odnose se na vibracije našeg osobnog elementa, one mogu  poboljšati naš ​​stav i ​​život. Pomoću boja možemo pretvoriti stres u mir, proširiti kreativnost, intuiciju, razviti veći unutarnji mir.

 

Feng shui boje elementa zemlja su svijetlo žuta i zemljani tonovi. Boje za element metal su siva, zlatna  i bijela. Za element voda boje su plava i crna. Za element drvo boje su zelena i smeđa. Element vatre prate ljubičasta, plava i crvena boja.

 

Dekoracija po Feng shui načelima nije teška, trebamo samo osjetiti prostor i slijediti nekoliko dobrih Feng shui ideja za ukrašavanje stambenog ili poslovnog prostora.

 

Želite li privući ljubav?

 

Dodajte više ružičaste u svoj ljubavni kutak. Kako privući novac? Dodajte više ljubičaste na polje bogatstva. Primjena ovih jednostavnih feng shui savjeta može biti vrlo učinkovita.

 

Feng shui smjerovi

 

Primarni smjerovi su sjever, jug, istok i zapad – ta četiri smjera čuvaju nebeski čuvari: zmaj, tigar, kornjača i Phoenix. Četiri osnovna smjera u  svakom domu uvijek moraju biti na odgovarajući način “zaštićeni”.

 

Sekundarni smjerovi su jugozapad, sjeveroistok, jugoistok i sjeverozapad. Ova četiri smjera označavaju osnovnu obiteljsku zajednicu, majku, oca, sina i kći, pa ovisno o vašem mjestu u obitelji, svaki od tih četiri pravca smatraju se “dobro” za vas.

 

(krenizdravo.com, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook