RAZLOG ĆE VAS DIRNUTI U SRCE

Messi ovako proslavlja pogotke, no mnogi ne znaju zašto

Sport27.03.15, 16:53h

Messi ovako proslavlja pogotke, no mnogi ne znaju zašto
Lionel Messi postigao je 275 službenih pogodaka za Barcelonu i 45 za reprezentaciju Argentine. Mnoge od njih proslavljao je uprtim prstima u zrak i pogledom prema nebu, ali mnogi ljudi ne znaju razlog...

 

Messi je s pet godina započeo svoju nogometu avanturu, a na treninge ga je u velikoj većini slučajeva vodila baka Celia. Ona ga je spremala za treninge, vodila na stadion, dolazila po njega, te se brinula da ima sve potrebno za uživanje u svojoj najvećoj strasti. To je činila do Messijeve 11. godine kada je preminula...

 

"Ona me vodila na treninge i utakmice. Volio bih da je još uvijek sa mnom, no preminula je prije nego li me vidjela da sam uspio. To me najviše boli", rekao je Messi.

 

Baka Celia je bila prva osoba koja je prepozanala Leovu strast, ljubav i neosporni nogometni talent, zbog čega je žrtvovala puno svog vremena i svu svoju snagu usmjerila prema tome da Messi danas bude najbolji igrač svijeta.

 

Messijeva baka bi danas bila jako ponosna da vidi kako je njezin mali unuk, kojem su u početku dijagnosticirali poremećaj u rastu zbog kojeg se često susretao s onima koji su sumnjali u njega, postao najprofinjeniji nogometaš današnjice i jedan od najboljih svih vremena.

 

(dnevnik.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook