Jelena Karleuša ide u Los Angeles

Ne prija mi poređenje s Kim Kardashian, nemam zadnjicu kao ona

Showbizz27.03.15, 16:13h

Ne prija mi poređenje s Kim Kardashian, nemam zadnjicu kao ona
Uskoro idem u Los Angeles na sastanak sa jednim veoma uticajnim producentom, kaže Jelena Karleuša za Story

 


Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša bila je tema brojnih svjetskih medija, jer je, navodno, njen stajling iskopirala Kim Kardashian. U intervjuu za “Story”, JK je navela da voli kada je porede sa američkom starletom.

 

– Ne prija mi poređenje s Kim Kardashian, nisam ja starleta i nemam porno-snimak, a zato imam dvadeset godina blistave karijere, deset albuma i mamutske koncerte. Što se fizičkog izgleda tiče, nadam se da nemam zadnjicu kao ona. Iskreno se nadam, a vi mi recite da li sam u zabludi. Uz to, viša bar pola metra od američke starlete. Kad je reč o stilu, izgledu, kosi, ovde svi znaju, tako da nema potrebe da objašnjavam – rekla je Karleuša, koja je otkrila i svoje planove:

 

– Uskoro idem u Los Angeles na sastanak sa jednim veoma uticajnim producentom. On se zove Max Gus i producirao je dva studijska albuma Beyonce. Ko zna, možda se nešto dogovorimo. Najveću prepreku trenutno pravi moj izgovor engleskog jezika koji mora da bude bez primesa slovenskog akcenta. Polako, nigde ne žurim. Imam svoju porodicu i armiju fanova, ostvarena sam na svim poljima, nema razloga da brinem jer ja sam već životni pobednik – istakla je između ostalog Karleuša.

 

Na pitanje da li planira novu prinovu, Karleuša je odgovorila sledeće:

 

– Nažalost, o tome ne razmišljam. Stres je bio glavni krivac što sam izgubila bebu i ne želim da rizikujem da se to opet desi. Živim izuzetno stresno, nedeljno imam i po tri koncerta, tako da sada nije vreme da razmišljam o proširenju porodice i trećem detetu – navela je ona.

 

(Story.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook