Budite brzi!

DEPO Portal vas vodi na koncert: Osvojite ulaznice za 'Antistres koncert' bendova Brkovi i Bad Copy

DEPO CLUBBING12.03.15, 14:06h

DEPO Portal vas vodi na koncert: Osvojite ulaznice za 'Antistres koncert' bendova Brkovi i Bad Copy
U sarajevskom Domu mladih u subotu, 14. marta, bit će održan veliki Antistres koncert na kojem će nastupiti bendovi Brkovi i Bad Copy. DEPO Portal poklanja vam ulaznice za ovaj koncert

 

 

Turbofolk-punkrock bend Brkovi, jedinstven je upravo zbog ove žanrovske kategorizacije, odnosno zbog duhovitog spajanja, svjetlosnim godinama udaljenih žanrova. Za deset godina postojanja, tvorci su četiri albuma, među kojima i 'Pizda materina' iz 2014. godine, te kompilacije na kojoj učestvuju brojni sjajni muzičari iz regije, kao što su grupe S.A.R.S., Postolar triper, Atheist Rap...

 

Beogradski sastav Bad Copy, prepoznatljiv po svom satiričnom stilu, lucidnosti i slobodi izražavanja, jedan je od specifičnijih pojava na hip-hop sceni u našoj regiji. Poznat po zanimljivim tekstovima, koji nerijetko ismijavaju društvene anomalije, bend danas čini duhoviti trojac – jedan od osnivača Ajs Nigrutin, zatim Wikluh Sky i posljednji, ali ne i manje bitan Timbe.

 

Kao i tri prethodna, i posljednji album pod nazivom 'Krigle', donio je pregršt duhovitih i smjelih rima. Na zakazanom druženju publika će pored numera 'iz krigli' – 'Esi mi dobar', 'Ljubav ili pivo', 'Džastin Biberi', moći čuti i neke od dobrih starih hitova.

 

Dovoljno je razloga da se odlučite doći u Dom mladih na antistres terapiju zakazanu za 14. mart! 

 

Ukoliko želite osvojiti ulaznice za ovaj koncert, pošaljite nam vaše ime, prezime i broj telefona na mail [email protected], a mi ćemo troje najbržih nagraditi sa po dvije ulaznice.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook