Foto i video/ Životna drama Miss Bum Bum

Opsjednuta implantatima: Bivšoj Ronaldovoj ljubavnici otekla stražnjica, jedva je sačuvala...

Showbizz05.03.15, 10:35h

Opsjednuta implantatima: Bivšoj Ronaldovoj ljubavnici otekla stražnjica, jedva je sačuvala...
Bivša ljubavnica zvijezde Real Madrida Cristiana Ronalda, zanosna manekenka Andressa Urach, ponovno se nalazi u životnoj opasnosti jer su implantati iz stražnjice doveli do zdravstvenih komplikacija

 

 

Lijepa 28 - godišnja Andressa 2012. godine bila je proglašena za Miss Bum Bum u Brazilu. Nakon toga Brazilka je u novembru prošle godine poslije jedne operacije završila u bolnici zbog sepse, a u jednom trenutku je počelo da odumire tkivo u njezinim nogama. Andressa se našla u životnoj opasnosti, ali na kraju se ipak izvukla od najgoreg scenarija. 

 

 

Brazilski mediji izvještavaju kako je manekenka ponovno zapala u probleme. Zaprimljena je u bolnicu u Sao Paulu nakon što se jednog jutra probudila sa velikim oteklinama i upalom stražnjice. Nakon što je zaprimljena u bolnici doktori su je podvrgnuli hitnom operacionom zahvatu, a nakon operacije otkriveno je kako su joj hirurzi izvadili implatante s lijeve strane stražnjice. I sama Andressa kaže kako je mogla izgubiti nogu i život da operacija nije obavljena na vrijeme. 

 

 

"Jako me boli, ali Bog je uz mene. Za sve sam si sama kriva. Zbog taštine sam pretjerala sa operacijama i dovela vlastiti život u opasnost. Hvala Bogu, više mi nije potrebno tijelo za rad. Sada mogu voditi normalan posao i na taj način se brinuti za svoju porodicu. Radije bih izgubila pola stražnjice nego umrla", objasnila je Andressa svoju trenutnu tešku životnu situaciju. 

 

andressa-urach-bolnica

 

 

Brazilka je u posljednjih pet godina bila na čak deset plastičnih operacija, a trenutno radi kao voditeljica na televiziji. Što se tiče njezinog navodnog odnosa sa najboljim nogometašem u 2014. godini Ronaldom, Andressa je ranije tvrdila da je spavala s Ronaldom dok je zvijezda Reala bila u vezi sa bivšom djevojkom Irinom Shayk

 

Njezina zaluđenost Ronaldom došla je do te mjere da se prošle godine uoči SP u Brazilu skinula pred kamerama samo kako bi privukla Ronaldovu pažnju, a pokušala je ući u trening kamp Portugalaca. Ronaldo je demantirao da je imao aferu sa atraktivnom Brazilkom.

 


(sportski.net.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook