ĆEVAPI NA BAŠČARŠIJI

Koja osoba stoji iza susreta Kolinde Grabar-Kitarović i Halida Bešlića?

Lifestyle04.03.15, 15:56h

Koja osoba stoji iza susreta Kolinde Grabar-Kitarović i Halida Bešlića?
Nakon napornog dijela službenog posjeta BiH u sklopu kojeg se sastala s političkim vrhom te države te posjetila katoličku, pravoslavnu, muslimansku bogomolju te židovski muzej, hrvatska predsjednica završila je na ćevapima na Baščaršiji i se susrela s pjevačem Halidom Bešlićem


Fotografiju s poznatim estradnim umjetnikom objavila je na Facebooku uz opasku kako se susrela sa starim prijateljem. Iako se špekuliralo je li susret bio slučajan, BiH mediji govore kako je susret dogovoren iz protokola predsjednice RH. Ipak, Bešlića i Grabar Kitarović veže i još nešto, tj. neko.

 

Riječ je o Tomislav Madžaru, liječniku iz Ljubuškog i osobi koja stoji iza organizacije Halidovih koncerata u Hrvatskoj. On je i bliski suradnik Tomislava Karamarka, radio mu je kampanju za unutarstranačke izbore, spominje se i kao bliski prijatelj Milijana Brkića, a svoj je obol dao i kampanji Kolinde Grabar Kitarović.
 

Ovaj menadžeri liječnik, koji se u estradni posao bacio još na fakultetu organizirajući brucošijade, organizira i humanitarne koncerte, a surađivao je i s Mišom Kovačem, Ninom Badrić, Magazinom, Tošom Proeskim…u HDZ je ušao 2006., a dio izvođača s kojima je surađivao bili su i izvođači u izbornim kampanjama te stranke. Pitanje stoji li on iza susreta predsjednice i Halida Bešlića Tportal je postavio samom Madžaru, no iako je obećao uzvratiti poziv, to do zaključenja teksta nije napravio.

 

Madžarovoj je osnivač Hrvatske udruge mladih koja je dva mjeseca nakon osnivanja dobila od Grada Zagreba na korištenje poslovni prostor odnosno stan od 180 m2 u strogom centru, u Ulici Frana Petrića 4.


Uz to Madžar ima ordinaciju na istoj adresi na kojoj je i SOA.
 

Svestrani Madžar je uz sve to i glavni tajnik udruge Cro unum čiji je predsjednik bivši ministar znanosti i obrazovanja Dragan Primorac. Usto je i član liječničke komisije Hrvatskog rukometnog saveza, a angažiran je i kao član liječničke komisije Dinamove nogometne škole.
 

U predsjedničkoj kampanji Kolinde Grabar Kitarović bio je zadužen za logistiku, iako nije bio medijski isturen. Uz predsjedničku kandidatkinju HDZ-a može ga se vidjeti tek na nekoliko fotografija.

 

(tportal.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook