Sudar kombija i mercedesa

Šest policajaca povrijeđeno u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Livna

Hronika03.03.15, 15:54h

Šest policajaca povrijeđeno u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Livna
Teška prometna nezgoda u kojoj su dvije osobe zadobile teže a četiri lakše tjelesne povrede dok je na vozilima pričinjena veća materijalna šteta, dogodila se jutros oko 7,10 sati na magistralnom putu Livno - Tomislavgrad u mjestu Stipanići

 



Prema izvješću MUP-a Hercegbosanske županije(HBŽ), u prometnoj nezgodi su sudjelovali 42-godišnji A.P iz Livna, upravljajući motornim vozilom marke VW "Transporter" reg. oznaka 155 A 442 i 57-godišnji H.B. iz Tomislavgrada, koji je upravljao motornim vozilom marke "Mercedes" reg. oznaka 764 K 831.



U sudaru dvaju vozila vozač mercedesa je zadobio teže tjelesne povrede, te je nakon ukazane liječničke pomoći u Domu zdravlja Tomislavgrad prevezen u Županijsku bolnicu u Livnu, gdje je zadržan na daljnjem liječenju.



Kao jedan od suputnika u vozilu VW "Transporter" nalazio se 23-godišnji R.G. iz Drvara, koji je zadobio teže tjelesne ozljede te je nakon ukazane liječničke pomoći u DZ Tomislavgrad prevezen u Županijsku bolnicu u Livnu, a potom u KBC "Firule " u Split, gdje je također zadržan na daljnjem liječenju.



Ostali suputnici u VW "Transporter“ , 25-godišnji M.K. , 24-godišnji S.S., 23-godišnji J.K., svi iz Drvara, kao i vozač spornog vozila A.P. su zadobili lakše tjelesne ozljede, te su nakon ukazane liječničke pomoći u DZ Tomislav Grad pušteni kući. Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Tomislav Grad, daljnji operativni rad je u tijeku.



Naime, svi sudionici prometne nezgode su djelatnici MUP-a Hercegbosanske županije a jedan od teže ozlijeđenih je načelnik sektora krim policije MUP-a Hercegbosanske županije H.B , koji je u to vrijeme krenuo na posao u Livno. Ostali sudionici među kojima je i drugi teže povrijeđeni su policajci iz Drvara koji su voženi službenim policijskim vozilom na jedan od stručnih seminara.


Kao uzrok prometne nezgode, neslužbeno se iz policijskih krugova spominje poledica na cesti.

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook